Direct la continutul paginii »

Effingo Brands SRLEffingo Brands SRL este o marca relativ noua in Romania, ce are ca obiect de activitate comercializarea articolelor vestimentare - atat de dama, cat si barbatesti - prin intermediul punctului virtual effingo.ro, magazin online dedicat prezentarii si achizitionarii.

Propune vizitatorilor magazinului virtual o diversa paleta de culori si materiale, de croieli clasice sau moderne pentru haine si accesorii usor de purtat, usor de asortat.

Oferta bogata cuprinde piese, din care se pot crea rapid cateva tinute vestimentare complete, accesorizate, ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei persoane active, astfel putem asorta si obtine tinute casual si smart-casual sau office, dar si de seara.
Mai multe detalii in punctul virtual de prezentare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Effingo Brands SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Effingo Brands SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Effingo Brands SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Effingo Brands SRL


22.843Produse

    1. 2