Direct la continutul paginii »

Floriano Prodconf SRLFabrica, producem confectii textile: rochii, fuste, bluze, sacouri, pantaloni, paltoane, halate si costume medicale, uniforme medicale, tunici, pantaloni, bluze medicale diverse modele pentru medici, farmacisti, infirmieri, echipamente de protectie, salopete, halate, veste, pantaloni de protectie, combinezoane, geci, etc in lohn sau semi-lohn, sau cu materialele noastre, serii lungi si scurte, pentru piata interna si externa, modele proprii sau modelele clientilor, calitate, promptitudine.

Detinem spatiu de productie de 500 mp si personal calificat in domeniu, promptitudine in livrare, preturi de producator.

Suntem in cautarea de noi parteneriate pentru dezvoltarea productiei pentru articolele de mai sus, atat cu parteneri interni cat si externi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Floriano Prodconf SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Floriano Prodconf SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Floriano Prodconf SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.