Direct la continutul paginii »

Puntoban SRLMagazin online de incaltaminte importata din Italia in Cluj si cu livrare gratuita in toata tara.

In acest magazin on-line se pot gasi articole de calitate din gama: cizmelor din piele, pantofilor de orice fel pentru femei cat si pentru barbati, papuci de casa (specialitatea casei), de ocazie sau de strada precum si genti si postete pentru femei sau chiar articole pentru copii.

Principalul obiect de activitate al societatii este comertul cu imbracaminte si incaltaminte, toate produsele comercializate fiind importate din Italia si livrate in Romania de la depozitul central din Cluj-Napoca.

Printre caracteristicile inedite, puteti gasi in magazinul nostru papuci de casa cu talpa parfumata sau talpa anatomica, aspect singular pe piata romaneasca.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Puntoban SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Puntoban SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Puntoban SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.