Direct la continutul paginii »

Metaxas Ten SRLSocietate atestata A.N.R.E membra U.N.P.R Romania. Executa in orice localitate din romania la preturi competitive si de calitate ireprosabila lucrari de instalatii electrice interioare. Bransamente, electrice masuratori prize de pamant cu eliberari de buletine de verificare, intocmire documentatii tehnice, proiecte, pentru avizari furnizare energie ,organizari de santier,iluminat,instalatii electrice  cu curenti slabi instalatii elecrice si automatizari navale, toata gama de lucrari in domeniul electric

 
- executa lucrari de tamplarie pvc
- executa lucrari de instalatii sanitare
- executa lucrari de constructii si amenajari interioare
- executa lucrari de automatizari porti, usi. bariere automateContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Metaxas Ten SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Metaxas Ten SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Metaxas Ten SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.630