Direct la continutul paginii »

IRA Test Consult SRLIRA TEST CONSULT a fost infiintata in decembrie 2007 pentru a veni in sprijinul companiilor private care aveau nevoie de finantari pentru dezvoltarea afacerii.

In timp, compania noastra a dezvoltat un portofoliu continand cursuri de specializare si perfectionare atat pentru personalul firmelor cu capital privat cat si pentru personalul institutiilor publice.

Oferim servicii de training, coaching si consultanta individualizata, dezvoltand atat competentele individuale cat si ale echipelor firmelor/institutiilor partenere.

Suntem preocupati de specificul activitatii partenerilor nostri alaturi de care identificam si implementam solutii simple si eficiente, potrivite cu nevoile lor, astfel putand oferi servicii cu rezultate imediate si masurabile.

Calitatea serviciilor oferite de noi este atestata de certificarile ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007.

Sprijinim companiile prin training, coaching si consultanta pentru obtinerea finantarilor nerambursabile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale IRA Test Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre IRA Test Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii IRA Test Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.