Direct la continutul paginii »

Crystal Antares 88 Impex SRLImpreuna extindem granitele potentialelor solutii.
 
Firma noastra Crystal Antares 88 Impex S.R.L. are ca activitate transportul rutier de marfuri generale catre orice locatie din Romania si Europa. Oferim tuturor clientilor nostrii servicii de calitate la preturi realiste, competitive sau reduse in functie de nevoile clientului astfel incat putem onora comanda si multumi orice client.
 
Asiguram transporturi de marfa si mobilier in Bucuresti in conditii rapide si sigure pentru orice firma sau persoana fizica, va punem la dispozitie sofer profesionist si deasemenea personal manipulant experimentat.
 
Organizam curse, transporturi de marfa si mobilier catre orice adresa din tara si international ( UE - Uniunea Europeana , Republica Moldova , Serbia , Bulgaria etc.) cu plecarea din Bucuresti, respectand intodeauna termenii de timp si costuri reduse.
 
Suntem buni cunoscatori ai hartii rutiere fiind informati la zi cu toate modificarile ce apar pe drumurile nationale si internationale astfel asigurand siguranta transporturilor.
 
Dubitele noastre va stau la dispozitie in orice zi a saptamanii cu personalul nostru calificat, profesionist, punctual si cu experienta ce va poate asista 24 din 24, oferindu-va siguranta si calitate serviciilor prestate.
 
Crystal Antares 88 Imepx S.R.L. ofera urmatoarele servicii de transport si livrare marfa la orice adresa din tara in timp util si cu costuri avantajoase:
 
 • Transport mobila
 • Transport orice tip de marfa neperisabila
 • Transport antichitati
 • Mutari din case/apartamente, mutari birouri, mutari firme, mutari domiciliu
 • Relocari sedii firme
 • Distributie marfa local si in tara
 • Amenajari birouri, organizari depozite, transport arhive, relocari firme
 • Transport bagaje
 • Transport obiecte grele ( piane, pianine, seifuri, etc.)
 • Transport obiecte fragile, cu impachetarea si manipularea obiectelor speciale
 • Transporturi rapide cu obiecte valoroase in Bucuresti, seifuri, piane, pianine servere, case de bani
 • Transporturi electronice, neperisabile, farmaceutice, cosmetice, aparate electrocasnice, echipamente, materiale constructii, lemne de foc
 • Facturare prompta, decontare.

Pentru ca am realizat inca de la inceput ca transportul cu masini vechi nu aduce nici un beneficiu nici clientilor nici firmei noastre, suntem in masura acum sa va oferim transporturi profesioniste cu masini noi performante Renault Master 1,6 tone sarcina utila ( 1600 kg ) si 12 metrii cubi spatiu de incarcare. Intr-acest fel putem fi siguri de operativitate, siguranta traficului si rapiditate.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Crystal Antares 88 Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Crystal Antares 88 Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Crystal Antares 88 Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.