Direct la continutul paginii »

Transforce Spedition SRLSERVICII OFERITE :

- TRANSPORT RUTIER INTERNATIONAL. Efectuam transporturi si expeditii de marfuri generale, ADR, perisabile, in regim complet sau de grupaj pentru camioane 20 to, camionete, sprintere in toate tarile din spatiul intra si extracomunitar. De asemenea, suntem specializati in efectuarea livrarilor express.

- TRANSPORT RUTIER INTERN. Efectuam transporturi cu camioane 20 to, camionete, sprintere / exclusivitate;

- TRANSPORT  AGABARITIC. Asiguram transport intern si international, precum si logistica aferenta ( autorizatii speciale, escorte, subtraversari)

- TRANSPORT FRIGORIFIC. Organizam transport pretabil dube thermoking / frigorifice atat pe plan intern , cat si international, fiind specializati in transportul alimentelor congelate, al fructelor si legumelor in regim de temperatura controlata.

Detinem un parc auto (trailere 70 to,  camioane  20 to, camionete 3,5 to si sprintere )  si casa de expeditie in Timisoara, precum si relatii  de lucru cu importante firme de profil din Europa si Asia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Transforce Spedition SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Transforce Spedition SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Transforce Spedition SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.