Direct la continutul paginii »

AUTO MILI SRLEchipele noastre va stau 24 de ore din 24 la dispozitie pentru a va ajuta sa depasiti orice inconvenient care va poate da peste cap planurile de afaceri sau vacanta.

Interventia se va face in cel mai scurt timp posibil dupa ce ne-ati la cunostinta problema dumneavoastra. Compania noastra dispune de resurse mai mult decat suficiente pentru a rezolva orice problema survenita. Dispunem de doua autospeciale echipate corespunzator si o echipa de specialisti in domeniu.

Autotractari este partenerul tau ideal dispus sa iti ofere sprijin in orice moment si orice situatie. Nu aveti decat sa apelati la noi si sa va lasati problemele in grija noastra, cu experienta noastra va vom ajuta in cel mai scrurt timp.

Pe toata durata interventiei operatorul va tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de interventie va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei. Operatorii nostri sunt instruiti si au abilitatea de a mobiliza tehnic, imediat personalul de asistenta in situatii de urgenta, furnizand astfel servicii de calitate in orice situatie creata.

Echipajul de asistenta rutiera va ajunge in 0,5 ore in zonele unde sunt localizate autovehiculele de interventie si 1,5 ore in orice alta zona din Romania in functie de conditiile de trafic, conditiile meteo, tipul autovehiculului avariat si de locul producerii evenimentului rutier.

Pe plan intern firma noastra are o multime de colaboratori (firme de profil) care acopera toata suprafata Romaniei, astfel incat, in cazul unui eveniment rutier, sa putem actiona pentru rezolvarea problemelor d-voastra in cel mai scurt timp si cu cele mai adecvate mijloace de tractare in functie de autoturismul si de gravitatea avariei survenite.

Pe plan extern intervenim prompt in toate tarile europene si datorita contractelor de transport pe care le avem pentru importuri si exporturi auto, care ne permit o mai mare mobilitate in aceste tari si asftel existand posibiltatea efectuarii serviciului solicitat intr-un timp scurt, fara a fii nevoie de deplasarea unui alt utilaj din tara in cazul in care unul similar se afla deja acolo.

  • Autotractari ofera servicii rapide si eficiente pentru asistenta rutiera in cazuri minore cum ar fi descarcarea acumulatorului, schimbarea pneurilor, probleme tehnice de mica amploare care sa nu necesite service si pot fi rezolvate la fata locului.
  • Serviciul Asistenta este disponibil 24h/24, 7 zile/7, 365 de zile pe an, asigura acoperire nationala, dispunand de peste 70 de echipaje de interventie, dotate cu echipamente de diagnosticare si interventie specifice.
  • AutoTractari ofera in prezent servicii de tractari auto non-stop, atat local (Bucuresti), cat si intern sau international.
  • AutoTractari ofera servicii de transport PREMIUM pentru clientii sai. Acestea constau in autovehicule cu pret mai mare de 100.000 de Euro oferind seriozitate maxima, incredere si responsabilitate.

Pana in prezent am transportat cu succes autovehicule marca Lamborghini, Ferrari, Mercedes SLR Mclaren, Rolls Royce, Porche Carreta GT, Ruf CTR3 si multe altele asemanatoare.

Mentionam ca soferii nostri sunt specializati in stfel de transporturi, avand minim de 3 ani de experienta, caziere curate, fiind persoane care inspira incredere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale AUTO MILI SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre AUTO MILI SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii AUTO MILI SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.