Direct la continutul paginii »

Elkoplast Romania SRLIncepand din anul 1991, compania ceha Elkoplast are ca principal domeniu de activitate producerea de containere si utilaje pentru colectarea, sortarea, compactarea si transportul deseurilor, a containerelor din fibra de sticla si polietilena, necesare colectarii selective a deseurilor si a containerelor de mare capacitate din otel.

Productia de serie se axeaza pe containere din otel si cisterne din polietilena, containere pentru materiale granulare pentru combaterea poleiului si alte produse specifice cu utilitati în domeniul alimentar, al agriculturii, al transporturilor, al constructiilor si nu numai.

In cei 19 ani de experienta, Elkoplast s-a impus pe piata europeana de profil prin produse cu o valoare utila sporita si durabilitate îndelungata, obtinute datorita calitatii superioare de confectionare si prin folosirea materialelor de înalta calitate si certificate.

Incepand cu anul 2007 Elkoplast Cehia intra si pe piata romaneasca prin Elkoplast Romania, cu dorinta de a contribui la asigurarea eficacitatii si fiabilitatii gestionarii deseurilor din Romania punand la dispozitia clientilor instrumente necesare pentru:

  • COLECTAREA, TRANSPORTUL SI DEPOZITAREA DESEURILOR
  • DEPOZITAREA MATERIALELOR SI MATERIILOR PRIME
  • ÎNTRETINEREA DRUMURILOR PE TIMP DE IARNA
  • CONSTRUIRE CELULE LOCATIVE SI COMPLEXE DE LOCUIT

Avand în vedere cresterea continua a productiei deseurilor si pretentiile privind calitatea lor si posibilitatile de sortare facila, utilizand produsele noastre veti reusi sa exploatati mai bine spatiul locurilor de colecare si în acelasi timp sa ameliorati aspectul estetic si curatenia acestor zone.

Astfel noi suntem parteneri Dumneavoastra in managementul deseurilor menajere si industriale oferindu-va echipamente si utilaje pentru depozitarea si preluarea selectiva a deseurilor industriale si menajere.

Va punem la dispozitie o gama larga de produse printre care amintim: europubele; bio europubele; containere: (recipiente) IBC depozitare Adblue, din fibra de sticla, din materiale plastic, zincate la cald, pentru materiale solide periculoase si pentru materiale granulare, semiingropate, abroll, de stocare ISO, Slim Jim, EcoSort; sisteme de descarcare a containerelor; eurocontainere tip bena; cisterne (rezervoare) motorina; prese de balotat; compactoare; prese fixe (stationare) si mobile; prese foarfeca; statii de transfer, celule si complexe locative; cutii de transport; cosuri de gunoi: stradale, pentru birouri si institutii; carucioare de imprastiat, motostivuitoare si autoutilitare pentru preluarea deseurilor.

Avem incredere ca va veti regasi în viitor printre partenerii Elkoplast in acest proiect de amploare pe piata romaneasca si va trimitem alaturat prezentarea produselor noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elkoplast Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Elkoplast Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elkoplast Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.