Direct la continutul paginii »

Alba Print SRLAlba Print a cunoscut o dezvoltare constanta în anii parcursi de la înfiintare.

Atât din punctul de vedere al dotarii tehnice, cât si al pregatirii profesionale a colaboratorilor, societatea se afla în topul tipografiilor.

Compania noastra ofera solutii complete in domeniul etichetelor autocolante pentru produse. Dispunem de propria tipografie si suntem lideri in tehnologie.

Putem raspunde celor mai inovatoare cerinte din partea clientilor nostri in domeniul etichetelor autocolante, indiferent de industrie sau domeniul de aplicare.

No-Label-Look este un efect optic care face eticheta invizibila.

Este recomandata special pentru sticle cu un continut transparent.

Poate fi tiparita la 12 culori pe suport autocolant, inclusiv cu cerneluri metalice si embosare. Astfel etichetele autocolante pot imbina mai multe tehnologii de tiparire, iar efectul este uluitor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alba Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alba Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alba Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.512