Direct la continutul paginii »

Market Baicoi SRLMarket Baicoi este o societate comerciala care are in administrare 4 locatii cu restaurant si hotel situate in puncte de maxima importanta pentru turismul romanesc. Prima dintre ele este "Hanul Romanesc" situata pe Drumul National Numarul 1 la Paralela 45.

Cea de-a doua locatie se numeste "Hanul Cornului" si se afla tot pe Drumul National 1 in localitatea Cornu.  Statiunea Vama Veche  de pe litoralul romanesc gazduieste a treia locatie a firmei. Ultima dar nu si cea din urma este situata la poalele partiei de Ski de la Predeal.

Toate locatiile au interioare si bucatarie specific romaneasca. Oriunde va aflati, in vacanta sau nu va asteptam in Restaurantele si Hotelurile noastre.

Complexul Turistic "Casa Cornu" va ofera o gama completa de servicii pentru petrecerea timpului liber sau a vacantelor. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Market Baicoi SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Market Baicoi SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Market Baicoi SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.817