Direct la continutul paginii »

Cris Imob Business SRLApartamentele sunt dotate cu conexiune pentru telefon, internet si cablu TV.
Fiecare apartament are rezervat un loc de parcare, iar pe strada adiacenta, Steaua Rosie, se pot parca autoturismele vizitatorilor in deplina siguranta.

In acest moment, strazile sunt modernizate cu o noua retea de canalizare si apa potabila, apoi asfaltate, lucrarile avand data de finalizare luna octombrie .

Ansamblul format din 11 blocuri gen vila, cu parter, 2 etaje si mansarda se invecineaza cu aeroportul Otopeni la nord si vest si cu casutele din oras la sud.

Primele sase unitati sunt vandute integral, proiectul nostru de apartamente beneficiind de un real succes. Acum oferim apartamente in urmatoarele 2 blocuri, finalizate in vara anului 2009. Locatarii apartamentelor vandute pana in prezent au un statut social ridicat: doctori, piloti, ingineri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cris Imob Business SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cris Imob Business SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cris Imob Business SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.342