Direct la continutul paginii »

Alfa Computers SRLFirma noastra este fondata in anul 2006 si este specializata in activitatea de distributie si service de copiatoare digitale de mica si mare viteza, imprimante, faxuri si multifunctionale, atat noi cat si second hand - cu garantie.

Ne bazam pe o echipa tehnica profesionista care va poate consilia eficient in rezolvarea tuturor problemelor tehnice, evitand costurile ridicate.

Echipamentele second-hand sunt reconditionate, fiind inlocuite piesele uzate, fara a face rabat de la calitatea cu care ne-am obisnuit clientii.

Produse si servicii:copiatoare noi, copiatoare color Minolta, copiatoare second hand, consumabile, incarcari cartuse cerneala sau laser, toner Minolta, Service Minolta.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alfa Computers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alfa Computers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alfa Computers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.431