Direct la continutul paginii »

Clinica Stomatologica EduardentEDUARDENT, cabinet stomatologic pentru copii si adulti din Bucuresti va ofera o intreaga serie de tratamente si lucrari stomatologice de calitate, la standarde internationale.
 
Clinica dispune de doua cabinete, dotate cu o tehnologie de ultima generatie si in conformitate cu prevederile UE, camera speciala pentru sterilizare, sala de asteptare.
   
Clinica de stomatologie moderna pentru copii si adulti, EDUARDENT va pune la dispozitie servicii de estetica dentara,zirconiu, fitness dentar, implantologie,  turism stomatologic. Descoperiti preturi atractive pentru tratamente de albire a dintilor, bijuterii dentare si alte tratamente stomatologice. Contactati-ne pentru informatii suplimentare.
 
Clinica noastra ofera servicii stomatologice de calitate , fiecare pacient completeaza o fisa de consultatie ce cuprinde un chestionar complex astfel incat in orice moment el poate fi informat in legatura cu evolutia si rezultatele tratamentului instituit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Clinica Stomatologica Eduardent se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Clinica Stomatologica Eduardent in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Clinica Stomatologica Eduardent, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.649