Direct la continutul paginii »

Agentia de turism - Rex Travel SRLRex Travel, agentie tur-operatoare, va ofera servicii si oferte turistice la cele mai inalte standarde.

Prin eficienta si siguranta cu care raspundem cererilor clientilor, suntem un partener de incredere ai acestora si colaboratorilor nostri.

Personalul, incluzand agenti de turism si consultanti in turism, va garanteaza vacante de vis.

Va oferim pachetele turistice complete, interne si externe (Grecia, Italia, Franta, Spania, Tarile Nordice) cu raport optim pret/calitate, conform ofertelor pietei actuale; printre acestea amintim:

  • excursii tematice cu caracter cultural si religios, sejururi externe pentru individuali si grupuri, city-breaks, last minute.
  • tabere scolare, in care se pot origaniza banchete, la cerere.
  • cosultanta turistica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agentia de turism - Rex Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Agentia de turism - Rex Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agentia de turism - Rex Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max
Agentia de turism - Rex Travel SRL


33.083Produse

    1. 2