Direct la continutul paginii »

Tednova Impex SRLSocietatea este in curs de certificare conform ISO 9001/200 si acreditare RENAR conform ISO CEI 17025 :2005.

Obiect general de activitate SC TedNova SRL:Documentatii, analize si consultanta in probleme de poluare si depoluare a mediului.

Determinare de compozitie la produse chimice si deseuri.

Societatea detine avizul R-EIM 03-078/27.02.2007 Minsterul Mediului si Gospodaririi Apelor pentru elaborarea studiilor de evaluare a impactului asupra mediului;

Elaboram documentatii tehnice pentru obtinerea acordurilor/autorizatiilor de mediu; acceptului APA NOVA de evacuare ape uzate ; autorizatiei de gospodarire a apelor.

Efectuarea de masuratori de concentratii de poluanti la factorii de mediu aer : emisii, imisii, sol.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tednova Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tednova Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tednova Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

32.275