Direct la continutul paginii »

Cressent Import Export SRLCressent este reprezentant exclusiv în România a peste 30 de firme de elită din Europa, din domeniul amenajărilor interioare şi accesoriilor pentru mobilier.

Produse si servicii:
- accesorii mobila, accesorii design ambiental, feronerie mobila.

Căminul este spaţiul vital, pe care îl putem modela în fiecare zi după placul nostru, până în cele mai mici detalii, prin care concepem armonia ambientalului nostru.

Cressent are menirea de a vă oferi accesorii pentru mobilă şi materiale de design ambiental.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati chiar acum.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cressent Import Export SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cressent Import Export SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cressent Import Export SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.328