Direct la continutul paginii »

S.c. Minerva Com SRLImportam si distribuim peste 20.000 de produse de inalta calitate, certificate international de catre producatori si acordam clientilor nostri suportul tehnic necesar şi servicii de consultanta pre şi post vanzare.

Gama de produse este compusa din balamale, manere, sisteme de sertare, sisteme pentru usi culisante si pliante, profile de aluminiu, profile din PVC, picioare si suporti, accesorii pentru bucatarie, chiuvete, electrocasnice incorporabile, software de proiectare, sabloane si utilaje.

Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri am deschis magazine in orasele Arad, Bucuresti, Oradea, Sibiu, Iasi, Constanta, Cluj-Napoca, Chisinau si Timisoara. Echipa Minerva com este formata din 80 de angajati pregatiti sa ii ajute pe clienti pentru a folosi accesoriile care raspund cel mai bine nevoilor de calitate si functionalitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.c. Minerva Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.c. Minerva Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.c. Minerva Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.975