Direct la continutul paginii »

Bosscani SRLFolosirea utilajelor performante, diversificarea continua a gamei de produse si un control strict al calitatii, pozitioneaza Bosscani langa cei mai buni producatori din Europa ai feroneriei pentru usi.

Calitatea superioara a feroneriei, deservire la cel mai inalt nivel si operativitate - este ceea ce oferim clientilor nostri.

Potentialul tehnic si de productie ne permite executarea noilor modele de feronerie.

Printre produsele noastre puteti gasi: manere pentru usi, rozete, balamale aripi plane, balamale tubulare, broaste ingropate, zavoare, cilindri, stopuri pentru usi si altele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bosscani SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bosscani SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bosscani SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.603