Direct la continutul paginii »

Arch Moulding SRLProdusele noastre tip includ diferite coloane (baza, corp si capitel), glafuri si trimuri pentru ferestre si usi, coroane pentru imbinari estetice intre acoperis si peretii exteriori, console de diferite tipuri si multe altele.

Profilele sunt confectionate din polistiren cu densitate mare, fiind acoperite cu un strat de piatra, cuart sau praf de marmura si pot fi colorate in orice nuanta, in functie de culoarea cladirii.

Realizarea produselor se face cu ajutorul masinilor computerizate, fiecare detaliu fiind executat cu acuratete.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arch Moulding SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Arch Moulding SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arch Moulding SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.