Direct la continutul paginii »

Megas - Thermosystem SRLProfilul de bază al firmei MEGAS constituie Tencuielile Decorative pt fatade, Tencuieli de soclu, Termoizolatii (polistiren, adeziv, plasa).Pe lângă acestea veţi regăsi în oferta noastră Vopsele de calitate, amestecarea computerizata a culorilor.

Materialele noastre de fabricaţie proprie conţin materii de bază ecologice, atent selecţionate şi adezivi de calitate deosebita, astfel corespund celor mai inalte cerinte de calitate si de estetica.

Politica firmei noastre de la începuturi constituia îndeplinirea înaltelor cerinţe de calitate, contactul personal cu clienţii şi pretul avantajos pentru ambele părţi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Megas - Thermosystem SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Megas - Thermosystem SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Megas - Thermosystem SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.016Produse

    1. 2