Direct la continutul paginii »

Magurean Ionut - Cristian Intreprindere IndividualaSuntem o mica firma de constructii din Baia Mare care activam cu succes din 2009.

Avem un portofoliu diversificat de la termoizolatii la blocuri in Baia Mare, la case in Ocna Sugatag, Sighetu Marmatiei, Seini, Baia Mare; lucrari de finisaje interioare in Baia Mare, Dumbravita.

Cu totii ne dorim confort si caldura in case, pe perioada iernii, fara costuri de incalzire mari, asa cum toti ne dorim racoare in verile calduroase. 

Cea mai simpla metoda si la indemana oricui, de a ne crea un confort termic optim, este izolarea exterioara a locuintelor. Tocmai de aceea termoizolatiile sunt specialitatea noastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Magurean Ionut - Cristian Intreprindere Individuala se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Magurean Ionut - Cristian Intreprindere Individuala in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Magurean Ionut - Cristian Intreprindere Individuala, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Magurean Ionut - Cristian Intreprindere Individuala


37.031