Direct la continutul paginii »

Elconi Prest SRLELCONI PREST, este o societate cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, oferind si realizand o gama larga de servicii profesionale integrate de constructii, amenajari, instalatii, mentenanta, de la interventii mai mici, remodelari interioare, renovari si consolidari, pana la constructii, amenajari de constructii civile-rezidentiale, birouri, spatii comerciale.

Consideram ca cele mai importante atu-uri ale oricarei companii sunt buna pregatire profesionala, experienta, daruirea, dorim ca aceste calitati sa se reflecte in modul in care echipa noastra va asigura succesul proiectului dumneavoastra.

Suntem permanent atenti la exigentele si la asteptarile clientilor, punand la dispozitie servicii de calitate, sustinute prin solutii si profesionalism.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elconi Prest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Elconi Prest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elconi Prest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Elconi Prest SRL


35.142Produse

    1. 2