Direct la continutul paginii »

Aquarium Prest SRL  Unic importator ale produselor concernului multinational asiatic Qian Hu Corporation Ocean Free, importam si distribuim pesti exotici, plante acvatice, o gama variata de acvarii, accesorii acvarii, hrana pesti exotici, produse pet-shop pentru caini si pisici, hrana si accesorii pentru rozatoare, reptile si pasari, punand la dispozitie calitate superioara oferita la preturi minime. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra in domeniul animalelor de companie.

   Punem la dispozitia clientilor nostrii si un magazin online specializat in comercializarea produselor pentru acvaristica, pesti exotici, plante acvatice si multe altele, unde poti sa cumperi la preturi avantajoase, rapid si sigur. Magazinul este actualizat in mod regulat, asa ca ai grija sa nu ratezi cele mai noi oferte si promotii.
   Am creat special pentru dvs. o divizie de vanzari on line, cu livrare gratuita in toata tara, astfel produsele de acvaristica si nu numai comercializate de noi la vor putea fi achizitionate direct din fotoliul dumneavoastra. Vizitati magazinul nostru online la www.aquariumprest.ro !
 
 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aquarium Prest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Aquarium Prest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aquarium Prest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max