Direct la continutul paginii »

Alliance Anvelope SRLSC ALLIANCE ANVELOPE SRL acorda o atentie deosebita clientiilor.

Principiile noastre de baza sunt:

i. Produse de calitate - Avem incredre in produsele noastre, lucru care dorim sa fie impartasit si de clientii nostri. Confortul este doar o senzatie daca nu este sustinut de calitate, siguranta si nu in utimul rand, de consumul de carburant. Cu noi circulati in siguranta!

ii. Fidelizarea clientilor – Suntem mereu bucurosi sa ne marim lista de clienti fideli oferindu-le un raport calitate pret foarte bun. Urmarirea si expertizarea gratuita a starii tehnice a anvelopelor din parcul auto al clientilor. Sprijinind clientii, ne ajutam pe noi!

iii. Preturi avantajoase - Derulam contracte cu parteneri seriosi, urmarind o rotatie ridicata a stocurilor, numai pentru produse de calitate, la un pret real si avantajos.

iv. Respect reciproc - Oferim servicii rapide si eficiente pentru ca timpul este important pentru noi toti. Nu facem compromisuri!

De ce Alliance Anvelope? Poate ofertele noastre nu sunt cele mai ieftine, dar sigur sunt un foarte bun raport calitate-pret! Dezvoltam parteneriate cu producatori consacrati de anvelope precum Firestone, Bridgestone, Googyear, Trelleborg si Michelin.

Colaboram cu toti producatorii din domeniu. Urmarim cu atentie toate noile descoperiri si inovatii in domeniu, venind astfel in sprijinul clientilor nostri mereu cu oferte noi.

Produsele noastre acopera toata gama de anvelope: premium, clasa economica si de buget. Personalul nostru este bine instruit, mereu informat de ultimele inovatii, motivat, mereu la dispozitia dumneavoastra.

Beneficiaza periodic de scolarizari la GOODYEAR Romania si BRIDGESTONE Romania. La noi gasiti intotdeauna raspuns la intrebarile dumneavoastra cu privire la anvelopele potrivite pentru cerintele dumneavoastra.

Fiecare client este tratat cu aceasi seriozitate, atentie si profesionalism! Solutiile noastre cresc eficienta in rulaj : randament crescut, mai mult carburant in rezervor, mai multi bani in buzunar !

Va rugam sa folositi formularul de contact din sectiunea Contact pentru orice intrebare/nelamurire o aveti cu privire la domeniul acoperit de SC ALLIANCE ANVELOPE SRL.  este un partener de incredere in afaceri din Romania, dornic sa stabileasca colaborari fructuoase si de lunga durata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alliance Anvelope SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alliance Anvelope SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alliance Anvelope SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.