Direct la continutul paginii »

Quad SRLEchipa QUAD si-a inceput activitatea in anul 2002 oferind pe atunci scurte excursii cu snowmobile catre cei doritori de senzatii puternice si adrenalina pe drumurile forestiere din muntii Predealului.

Ne bucura atat pe noi cat si pe client, deoarece prin aceasta sudare a echipelor in cadrul unui eveniment Teambuilding sunt eliminate toate conflictele ce mai apareau la birou si acum toti angajati colaboreaza mai bine si activitatea firmei decurge mai usor si atinge un nivel al succesului mult mai inalt.

Parcul nostru de vehicule a ajuns astazi la 12 ATV-uri (ACL si BOMBARDIER) si 4 SNOWMOBILE (ARCTIC CAT).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Quad SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Quad SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Quad SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.008