Direct la continutul paginii »

Ozanalatex SRLFirma infiintata in anul 1994, in Targu Neamt, si-a castigat locul in randul producatorilor de articole tehnice din cauciuc datorita principiilor promovate de la inceput:

CALITATE
PROMPTITUDINE
DIVERSITATEA PRODUSELOR
SERIOZITATE

Aceste atuuri au adus firmei un numar mare de clienti(peste 400),iar firme importante din industria romaneasca au devenit clienti fideli:

Napolact
Hidroelectrica
Concivia
Energoconstructia
Rombat
Infoprot
s.a.

Produse si servicii:
benzi transportoare din cauciuc, produse din cauciuc: garnituri, covor electroizolant, covor rezistent la produse petroliere, capace bidoane de lapte, curele de transmisie, razoare masini dezapezitContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ozanalatex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ozanalatex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ozanalatex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.967