Direct la continutul paginii »

Galco SAInfiintata in anul 1971 si modernizata prin proiecte europene in valoare de peste 12 milioane de euro, S.C. Galco S.A. a devenit un complex modern de procesare a carnii care continua traditia de calitate superioara fiind una din cele mai mari fabrici din tara care inainte de Revolutie exporta produse in SUA, Europa Occidentala si Rusia.

 
Traditia societatii este pastrata de specialistii ei de inalta clasa . Societatea realizeaza peste 250 de sortimente de preparate din carne si are o capacitate de 50 Tone preparate / zi si 2 Tone crud-uscate /zi.
 
La sfarsitul lui 2011 va intra in functiune o fabrica de transare a carnii cu o capacitate de 160 capete porci/ora , 25 capete vita/ora , 100 capete oi/ora . Deasemenea , s-au modernizat congelatoarele avand depozite de congelare rapida si congelare de peste 2000 de Tone . Deasemenea exista si spatii de refrigerare pentru carne si preparate de peste 1000 de Tone . Societatea are posibilitatea sa realizeze orice cantitate de preparate din carne pentru export.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Galco SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Galco SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Galco SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.999