Direct la continutul paginii »

Agrocarn Company SRLSecretul preparatelor SADOVA consta in ingredientele de foarte buna calitate, atent selectionate, condimentele naturale, dar mai ales in tehnicile speciale de preparare. 

Datorita acestor factori, atunci cand simti aroma produselor noastre, te trezesti invaluit de parfumul cetinei de brad si al fanetelor de la munte; iar daca vei gusta macar o data, o sa devii clientul nostru.

SADOVA s-a infiintat in 2002 si a crescut spectaculos cu o rata medie anuala de 90%, ajungand in prezent la o crestere a veniturilor de 14 ori, cu o capacitate de productie de 3 tone pe zi (utilizata in medie, in proportie de 98 %). Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agrocarn Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Agrocarn Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agrocarn Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.496