Direct la continutul paginii »

Cercetare Dezvoltare Agora SRLAGORA, având la baza experienţa şi reputaţia obţinută de-a lungul timpului în domeniul universitar, prin cadrele didactice cu un înalt grad de specializate şi prin dotările materiale de care dispune, este o parte activă a procesului de formare profesională continuă la nivel naţional prin organizarea următoarelor programe de formare profesională.

Invăţarea pe parcursul întregii vieţi reprezintă, atât pentru salariaţi cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, un principiu foarte important pentru creşterea adaptabilităţii şi a mobilităţii forţei de muncă cât şi pentru combaterea excluziunii sociale.


Universitatea Agora îşi construieste întreaga strategie educaţională pe paradigma ÎNVĂŢĂRII CENTRATE PE STUDENT.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cercetare Dezvoltare Agora SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cercetare Dezvoltare Agora SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cercetare Dezvoltare Agora SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.818