Direct la continutul paginii »

Adan Prodimex SRLADAN PRODIMEX deţine importante capacităţi de producţie şi de transport proprii, ca şi o reţea de magazine. Relaţia cu clienţii este adaptată de la caz la caz, oferind consultanţă de câte ori este necesar.

ADAN PRODIMEX a dezvoltat o fabrică, dintre cele 3 pe care le deţine, special destinată producţiei de mobilier la comandă. Indiferent dacă doriţi să mobilaţi o cameră, o casă, un hotel, un spaţiu comercial sau orice altceva, putem satisface cerinţele dumneavoastră.

ADAN PRODIMEX este unul dintre cei mai importanţi producători de mobilă din sud-estul României. Firma realizează atât mobilier în serie, cât şi la comandă, adresându-se tuturor categoriilor de clienţi, de la firme mari până la persoane fizice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Adan Prodimex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Adan Prodimex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Adan Prodimex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.