Direct la continutul paginii »

Alrody Com SRLSocietatea a fost infiintata in 1995 avand initial ca obiect de activitate comertul cu marfuri alimentare si nealimentare.

Din 2005 firma se extinde prin deschiderea unei sectii de productie—MOBIL LUX— avand ca obiect de activitate productia de mobile din pal melaminat.


Inca de la inceput obiectivul urmarit a fost atingerea unui inalt standard de calitate pentru mobilierul oferit clientilor nostril .

Ne-au ajutat in acest sens material prima si accesoriile de calitate folosite,profesionalismul personalului , utilajele performante din dotare , dorinta de a da mobilei produsa de noi un design modern,inovator, unic.

FURNIZORI DE MATERII PRIME ,MATERIALE SI ACCESORII:

- ARABESQUE ROMANIA,( PAL , ACCESORII PENTRU PAL SI FERONERIE )

- SEA ROMANIA ( FERONERIE SI ACCESORII)

- SC ANTONORD SRL SUCEAVA

- SC BELAMIS SRL PIATRA NEAMTContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alrody Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alrody Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alrody Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.198