Direct la continutul paginii »

Szel Mob SRLAlegând mobilierul fabricat de noi, vă puteti transforma casa, apartamentul sau casa de vacanță într-un cămin primitor și luminos.

Tehnologia de ultima oră pe care o folosim, ne oferă posibilitatea să producem un volum ridicat de mobilier de cea mai bună calitate.

Firma noastră, înființată în anul 1994 ca o afacere familială, vă oferă o gamă foarte variată de mobilier din lemn de brad şi stejar, precum și din PAL si MDF furniruit combinat cu lemn masiv.

Dacă doriți să schimbaţi atmosfera din locuinţa dvs., să aduceţi un aer rustic şi natural bucătăriei, băii, dormitorului sau sufrageriei dvs., oferta noastră este ceea ce căutaţi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Szel Mob SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Szel Mob SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Szel Mob SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.889