Direct la continutul paginii »

Casa Koala SRLDispunem de o gama larga de stofe, imitatii, piele, accesorii (picioare din metal, lemn, plastic), mecanisme de extensibilitate.

Casa Koala S.R.L. - societate înfiintata în 1994 - este specializata în proiectarea si executia de mobilier tapitat, contemporan, cu tapiterii din stofa, imitatie de piele, piele naturala.

Suntem în masura sa va oferim consultanta în amenajarea obiectivului Dvs., în functie de spatiul disponibil, aspect interior, tendinte, materiale accesibile din punct de vedere financiar sau tehnic.

Capacitatea de productie a firmei este de serie mica si unicate, piata tintita fiind: locuinte, sedii de firme, baruri, restaurante, moteluri, hoteluri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casa Koala SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Casa Koala SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casa Koala SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.258