Direct la continutul paginii »

Industrial Plast SRLPrin cele doua depozite din Brasov furnizam din stoc sisteme complete de instalatii apa-gaz-termice-canalizare pentru companiile private sau publice, cu capital romanesc sau strain, adaptandu-ne ofertele in functie de cerintele si nevoile fiecarui client in parte.

Va invitam sa vizitati pagina noastra web la adresa industrialplast.ro, unde veti gasi mai multe informatii care va vor ajuta la obtinerea produselor dorite in termenul cel mai scurt .

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Industrial Plast SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Industrial Plast SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Industrial Plast SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.