Direct la continutul paginii »

Balan`s Computers SRLMagazin online de esarfe pentru femei si barbati, pentru orice anotimp. O varietate mare de produse, texturi si culori, potrivite pentru toate gusturile si preferintele.

Avem produse pentru toate gusturile, care sa dea un plus de farmec tinutei dv, fie ea casual, office sau eleganta. Rolul accesoriilor vestimentare, care poate fi atat functional , cat si decorativ, este acela de a pune un valoare o tinuta, fara costuri suplimentare mari.
Asiguram transport in toata tara, cu curier rapid sau cu Posta Romana, in functie de alegerea dv.

Asiguram servicii si consultanta IT, gazduire pagini web, configurare servere. De asemenea furnizam echipamente IT, pe care le instalam si le configuram la sediul dv., oriunde in judetul Constanta.

Gama larga de servicii pe care le furnizam ne face indispensabili pentru afacerea dv, si in acelasi timp te ajutam sa economisesti timp si resurse, atat umane cat si financiare.

Serverele noastra va stau la dispozitie pentru gazduirea paginilor web, sau a adreselor de e-mail, iar tehnicienii nostri va ajuta sa rezolvati problemele echipamentelor dv IT.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Balan`s Computers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Balan`s Computers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Balan`s Computers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.598