Direct la continutul paginii »

Prodinf Software SRLCei 22 de ani de experienţă în cercetare şi inovare ai PRODINF Software, au făcut ca EMSYS să devină o soluţie robustă şi performantă pentru diverse industrii: Asigurări, Utilităţi, Universităţi, Sector Public, Producţie, Construcţii, Transport, Retail, Distribuţie etc.

Încrederea cultivată prin răspunsurile prompte şi onestitatea cu care fiecare client în parte este tratat, au făcut din PRODINF Software un Partener în adevăratul sens al cuvântului.

Într-o vreme în care totul este pe repede-înainte, venim cu un nou concept pentru clienţii noştri,SaaS – Software as a Service. SaaS înseamnă reducerea costurilor cu peste 50% pentru un sistem ERP cum este EMSYS.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prodinf Software SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Prodinf Software SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prodinf Software SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.