Direct la continutul paginii »

Cvartet IncantareO alegere inspirata, garantia unui eveniment de neuitat!
 
Compania Cvartetului Incantare va aduce o nota de clasa si stil evenimentelor dumneavoastra.
 
Cvartetul Incantare va crea o ambianta placuta, selecta si va conferi eleganta evenimentelor dumneavoastra, fie ca este vorba despre: nunti, botezuri, aniversari, receptii, evenimente corporate, dineuri, petreceri-surpriza, coktailuri, expozitii, inaugurari, decernari de premii, festivaluri etc.
 
Componenta cvartetului este una mixta, el fiind format din patru tineri muzicieni, absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti. Profesionalismul, talentul si daruirea acestora, garanteaza reusita oricarui eveniment. Cei patru membri ai Cvartetului Incantare au in comun pasiunea pentru muzica de calitate, dorinta de perfectionare continua si seriozitatea.
 
Acestia s-au intalnit si canta impreuna inca de la inceputul anului 2008. Au cantat si alaturi de celebra artista Elena Gheorghe, aparand in cateva emisiuni televizate, impreuna cu aceasta.
 

Momentele deosebite din viata dumneavoastra vor dobandi un plus de eleganta si rafinament, prin prezenta Cvartetului Incantare. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cvartet Incantare se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cvartet Incantare in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cvartet Incantare, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Cvartet Incantare


34.961Site-uri web