Direct la continutul paginii »

Oltea Impex SRLIn noiembrie 2006, Oltea Automobile a lansat serviciul Rent a Car in Targu Mures. Inca din primele luni de functionare ne-am clasat pe locuri fruntase in topurile de acest gen, fapt care ne-a dat si mai multa incredere in serviciile prestate de noi. Indiferent daca sunteti din Targu Mures,daca va aflati aici in interes de afaceri sau turistic si daca doriti sa inchiriati o masina, noi va satisfacem nevoile de mobilitate in functie de preferintele d-voastra.


Parcul Oltea Rent a Car este alcatuit din masini de productie 2007 si 2008,atent alese pentru a va oferi o experienta pe deplin satisfacatoare. Preturile incep de la 20 euro pe zi, iar personalul este foarte atent cu clientii si disponibil la orice ora doriti, lucruri care va vor face cu siguranta sa reveniti la noi. Din momentul in care ati ales masina de inchiriat, dureaza putin pana veti pleca la drum.


Succesul pe care Oltea Rent a Car l-a avut in Tg.Mures si cererea tot mai mare de autoturisme a determinat deschiderea punctului de lucru din cadrul Aeroportului Transilvania, lucru care nu a facut altceva decat sa usureze nevoile clientilor sositi de peste hotare. Clientii nostri beneficiaza si de transport gratuit de la Aeroportul Transilvania la parcul de masini de inchiriat Oltea.


Va asteptam cu drag!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Oltea Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Oltea Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Oltea Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.689Produse

    1. 2