Direct la continutul paginii »

Meridian Ocazie SRLParte a Grupului MERIDIAN, MERIDIAN Ocazie imbina experienta dobandita in cei peste 10 ani de activitate pe piata vanzarilor auto cu orientarea permanenta catre nevoile clientilor, oferindu-le solutii practice si personalizate.


Din dorinta de a fi cat mai aproape de dumneavoastra, MERIDIAN Ocazie va pune la dispozitie 3 parcuri auto de masini rulate, dintre care 2 situate in zona de sud a capitalei si unul in vest. La noi gasiti in permanenta un stoc auto format din peste 400 de vehicule, marea lor majoritate provenind din Uniunea Europeana. Toate masinile sunt proprietatea MERIDIAN Ocazie, sunt verificate din punct de vedere tehnic, dispun de garantie si au un pret corect.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Meridian Ocazie SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Meridian Ocazie SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Meridian Ocazie SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

49.275