Direct la continutul paginii »

Speed Kamp SRL.Centrul de agrement Speed Kamp are ca principal scop kartingul de agrement si divertisment, dar, speram ca din anul 2010 sa fie folosit si pentru cursele de automodelism, mountain bike si patine cu rotile. Circuitul este dotat cu sistem propriu de nocturna, sistem de cronometrare si sistem de semnalizare.


Centrul de agrement se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Oferta pusa la dispozitie de centrul de karting se adreseaza tuturor celor care doresc sa petreaca timpul liber sau sa se antreneze, putand fi organizate curse pentru 2 pana la 7 participanti, sesiuni de antrenament si competitii.

Totodata exista posibilitatea organizarii de activitati de tip team building sau corporate event care pot include o gama completa de servicii, cuprinzind festivitati de premiere, decernari de cupe si premii atit pentru concurenti cat si pentru spectatori, servicii de catering.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Speed Kamp SRL. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Speed Kamp SRL. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Speed Kamp SRL., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Speed Kamp SRL.


41.270