Direct la continutul paginii »

Lista produse Focus Computer SRL

 1. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Lady Pepsi-Cola"
  Carte postala metalica prezentand o tanara zambitoare, atragatoare, in tinuta de vara, pe fundal albastru. In partea inferioara se afla logoul Pepsi- Cola. Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 2. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Lighthouse"
  Carte postala metalica din care ne atrage privirea un far inconjurat de nori. Un cadou simbolic ideal atat pentru adeptii calatoriilor cat si pentru colectionarii de obiecte de décor cu aer nostalgic.
 3. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Liz"
  Carte postala metalica avand in prim plan portretul lui Elizabeth Taylor, alb-negru. Un cadou simbolic ideal atat pentru fanii actritei cat si celor ce aprecieaza obiectele de décor cu aer nostalgic.
 4. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Marca Germana"- monede
  Carte postala metalica cu imaginea mai multor monede, marci germane. Un cadou simbolic ideal atat pentru cei care au amintiri legate aceasta valuta cat si pentru colectionarii de obiecte de décor cu aer nostalgic.
 5. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Marlene Dietrech"
  Carte postala metalica avand in prim plan portretul lui Audrey Hepburn, alb-negru. Un cadou simbolic ideal atat pentru fanii actritei cat si celor ce aprecieaza obiectele de décor cu aer nostalgic.
 6. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Milka Suchard"
  Carte postala metalica prezentand o femeie in tinuta traditionala germana tinand in mana o galeata plina cu lapte proaspat. Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special iubitorilor de ciocolata Milka si admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 7. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Missing the man of my dreams"
  Carte postala metalica potrivita pentru indragostiti si persoane romantice in general, ce poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 8. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "My Favorite Ride"
  Carte postala metalica prezentand un superb model Harley-Davidson pe un fundal tip rusty grunge, in contrast. Un dar potrivit pentru amatorii de motociclete sau colectionarii de obiecte de acest gen.
 9. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "No Smoking"
  Carte postala metalica ce poate fi un dar potrivit pentru adeptii unei vieti sanatoase si pentru cei care au nevoie de sprijin pentru a se lasa de fumat.
 10. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "No.1"
  Carte postala metalica cu capul de mort incadrat de cifra 1, pe un fundal grunge constituind idea de "die hard" specifica filosofiei bikerilor. Poate fi un dar apreciat de fanii Harley-Davidson sau colectionarii de arta de acest tip.
 11. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Old School Biker"
  Carte postala metalica ce transmite mesajul "biker pana la moarte!" Un dar ideal pentru pasionatii de motociclete si amatorii de obiecte cu aer nostalgic.
 12. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Oops"
  Carte postala metalica in stil pin-up ce prezinta reclama unui detergent. Un dar potrivit atat pentru colectionarii de arta pin-up cat si pentru iubitorii de obiecte cu aer nostalgic.
 13. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Pin Up - Band-Tex"
  Carte postala metalica prezentand o frumoasa femeie care trebaluind se loveste la deget cu ciocanul si are nevoie de un plasture. Poate fi trimisa cuiva mai mult sau mai putin indemanatic, colectionarilor de carti postale originale sau pasionatilor de obiecte cu aer nostalic.
 14. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Pin Up - Makeup"
  Carte postala metalica prezentand pe fundal roz o frumoasa tanara fardandu-se. Poate fi trimisa doamnelor cochete, iubitorilor de frumos, colectionarilor de carti postale originale sau pasionatilor de obiecte cu aer nostalic.
 15. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Pin Up - No parking"
  Carte postala metalica prezentand o politista de la circulatie in varianta Pin Up. Poate fi trimisa cuiva care lucreaza in Politie, colectionarilor de carti postale originale sau pasionatilor de obiecte cu aer nostalic.
 16. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Pin Up - Queen of clubs"
  Carte postala metalica cu aspect de carte de joc ce poate fi trimisa iubitorilor de frumos datorita fetelor Pin Up, colectionarilor de carti postale originale sau pasionatilor de obiecte cu aer nostalic.
 17. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Pin Up - Queen of hearts"
  Carte postala metalica cu aspect de carte de joc ce poate fi trimisa iubitorilor de frumos datorita fetelor Pin Up, colectionarilor de carti postale originale sau pasionatilor de obiecte cu aer nostalic.
 18. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Pin Up - Steward"
  Carte postala metalica prezentand o stewardesa pe o aripa de avion, salutand militareste. Poate fi trimisa cuiva care lucreaza in aviatie, iubitorilor de frumos datorita fetelor Pin Up, colectionarilor de carti postale originale sau pasionatilor de obiecte cu aer nostalic.
 19. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Route 66 "
  Carte postala cu un design alcatuit din emblema Route 66 alaturi de o motocicleta focoasa avand pe fundal o parte din harta SUA. Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special colectionarilor de carti postale deosebite, iubitorilor de motociclete si de calatorii aventuroase si admiratorilor de ...
 20. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Route 66 - Cafe"
  Carte postala ce prezinta imaginea tipica a aventurii la drum lung: masina puternica, cafenea, drum prafuit.... Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special iubitorilor de motociclete si de calatorii aventuroase si admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 21. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Route 66 - Motel"
  Incadrata intr-o rama tip roll film, imaginea combina intr-un design vintage embleme clasice ale aventurii: Route 66, automobil, busola, fast food, motel. Un cadou potrivit pentru nostalgici, iubitori de aventura si amatori de suveniruri de acest gen.
 22. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Route 66 - National Old Trails Road"
  Cu un design deosebit in stil vintage, aceasta carte postala imbina in fundal o parte din harta SUA cu o fotografie de calatorie unite prin drapelul american iar in prim plan are un chopper vopsit tot in culorile drapelului SUA. Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special iubitorilor de ...
 23. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Route 66 -Gas Up"
  Carte postala ce prezinta imaginea tipica a aventurii la drum lung: masina puternica, motel, indicatoare, drum prafuit... Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special amatorilor de calatorii aventuroase si admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 24. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Show her the world"
  Carte postala metalica ce sugereaza o calatorie romantica in jurul lumii. Un dar potrivit pentru iubitorii stilului pin-up si pentru pasionatii de obiecte cu aer nostalgic.
 25. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Statuia Libertatii"
  Carte postala metalica reprezentand cel mai cunoscut simbol american - Statuia Libertatii. Poate fi trimisa celor care au amintiri legate de Statele Unite, celor ce isi doresc sa ajunga acolo ca sa traiasca visul american: "Life, Liberty and the pursuit of Happiness" sau colectionarilor de carti postale sau obiecte ...
 26. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Tennent`s Lager"
  Carte postala metalica reprezentand doi caini de paza cu misiunea de a nu scapa din ochi sticla de bere de la J&R Tennent`s. Un cadou simbolic pentru amatorii de bere sau de obiecte cu aer nostalgic.
 27. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "The perfume of romance"
  Carte postala metalica potrivita pentru indragostiti si persoane romantice in general, ce poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 28. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Thinking of you"
  Carte postala metalica pentru romantici, iubitori de cafea, colectionari de carti postale deosebite si pasionati de obiecte cu aer nostalgic.
 29. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Titanic - White Star Line"
  Carte postala metalica prezentand intr-o maniera publicitara Titanicul gata de plecare. Un cadou simbolic ideal atat pentru amatorii de calatorii cat si pentru colectionarii de obiecte de décor cu aer nostalgic.
 30. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Titanic Olympic Class"
  Carte postala metalica prezentand intr-o maniera publicitara Titanicul inconjurat de detalii privitoare la luxul pe care il oferea pasagerilor sai. Un cadou simbolic ideal atat pentru amatorii de calatorii cat si pentru colectionarii de obiecte de décor cu aer nostalgic.


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. (6)
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11


Contacteaza compania Focus Computer SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Focus Computer SRL

 • 0722373350

 • 0215296688

 • sales@cadouri-grozave.ro

 • Bd Marasesti nr. 42 sector 4 , Bucuresti, Bucuresti

Focus Computer SRL

La prima vedere poate parea inutil inca un magazin de cadouri. La o privire mai atenta, nu este inutil absolut deloc un magazin de cadouri-grozave. Nu se intampla des sa primesti un cadou despre care sa exclami ca este grozav, sa fii pur si simplu impresionat! Filozofia noastra consta in convingerea pe care o avem, ca un cadou pentru a fi remarcat, nu trebuie sa coste o avere. Un cadou trebuie sa fie expresiv, sa transmita un mesaj, sa aiba o anumita semnificatie. Am o prietena care colectioneaza degetare. Nu vreti sa stiti cat se bucura cand ii aduc cate un degetar cand mai fac cate o ...