Direct la continutul paginii »

Lista produse Focus Computer SRL

 1. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de birou "Milka"(10/14cm)
  Un cadou pentru orice ocazie, calendarul metalic incorporeaza in imaginea reprezentativa pentru brandul Milka un calendar utilizabil in orice an deoarece indica numai zilele si lunile anului cu ajutorul a doua inele magnetice mobile. Imaginea in acest caz este vaca Milka pe fundal mov cu pete albe.
 2. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "Milka"(20/30cm)
  Calendar metalic universal prezentand-o pe celebra vaca Milka pe fundal asortat, mov cu pete albe. Poate fi un cadou deosebit pentru iubitorii de ciocolata Milka si pentru admiratorii de produse cu aer nostalgic.
 3. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "No.1" (20/30cm)
  Calendar universal al carui design este conceput in jurul ideii "die hard" specifice filosofiei bikerilor. Poate fi un dar apreciat de fanii Harley-Davidson sau colectionarii de arta de acest tip.
 4. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "Old School Biker"(20/30cm)
  Calendar metalic universal ce prezinta un cap de mort motorizat si inaripat ce transmite mesajul "biker pana la moarte!" Un dar ideal pentru pasionatii de motociclete si amatorii de obiecte cu aer nostalgic.
 5. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "Pin Up Milk"(20/30)
  Placa de metal decorativa cu imagine centrala reprezentand o femeie tanara si frumoasa alaturi de o sticla de lapte, pe fundal bleu, cu sloganul "feel natural- be natural". Un cadou pentru oricine si orice perioada a anului dar in special pentru personalele amatoare de obiecte nostalgice. Poate fi folosita ca suport ...
 6. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "Pin Up Summer"(20/30)
  Placa de metal decorativa prezentand o fata frumoasa in costum de baie, cu o palarie de soare albastra, facand plaja pe nisip si invitandu-ne sa ne bucuram de vara. Un cadou potrivit pentru sezonul estival dar nu numai deoarece poate fi foarte apreciat in orice perioada a anului de catre colectionarii de obiecte ...
 7. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "Route 66 - Cafe"(20/30cm)
  Calendar metalic universal ce prezinta imaginea tipica a aventurii la drum lung: masina puternica, cafenea, drum prafuit... Cu rol decorativ si functional, este un cadou deosebit pentru iubitorii de calatorii si nostalgici.
 8. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "Route 66 - Survivor"(20/30cm)
  Pentru iubitorii de calatorii si aventura sau pur si simplu, de stil de viata american, Nostalgic Art a folosit emblema Route 66 alaturi de elemente din salbaticie cum ar fi soparla, cactusul si le-a alaturat intr-un design deosebit creand un calendar cu aspect vintage ce poate fi cadoul perfect pentru amatorii de ...
 9. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "Route 66"(30/40cm)
  Emblema Route 66 alaturi de o motocicleta focoasa avand pe fundal o parte din harta SUA, formeaza baza pentru acest calendar cu un design deosebit destinat iubitorilor de calatorii, motociclete sau, pur si simplu, de stil de viata american. Un cadou de efect potrivit pentru orice an si orice perioada a anului.
 10. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de birou "Route 66"(10/14cm)
  Un cadou pentru orice ocazie, calendarul metalic incorporeaza in imaginea de colectie un calendar utilizabil in orice an deoarece indica numai zilele si lunile anului cu ajutorul a doua inele magnetice mobile. Imaginea prezinta o motocicleta focoasa avand pe fundal o parte din harta SUA.
 11. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "VW" (20/30cm)
  Un cadou pentru orice ocazie, acest calendar metalic este utilizabil in orice an deoarece indica numai zilele si lunile anului cu ajutorul a doua inele magnetice mobile. Imaginea centrala prezinta doua dintre cele mai cunoscute modele de automobile fabricate de Volkswagen, Beetle si Bus.
 12. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "VW" (30/40cm)
  Acest calendar universal, dedicat iubitorilor de obiecte cu aer nostalgic, este un cadou potrivit pentru orice perioada a anului. Imaginea centrala prezinta doua modele Volkswagen pe un fundal discret, usor de incadrat in spatiu.
 13. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "We can do it!"(20/30)
  Placa metalica de decor ce poate fi un cadou daruit femeilor puternice sau aspirantelor la titlu datorita mesajului din binecunoscuta imagine "We can do it!" a lui Howard Miller, ce prezinta o femeie echipata de munca, cu expresie hotarata si chiar un pic amenintatoare.
 14. Focus-computer-srl

  Cana ceramica Happy Birthday
  Dorim sa facem un cadou grozav unei persoane dragi, cu ocazia zilei de nastere. Daca i-am cumparat deja ceva, dar vrem sa accentuam faptul ca este ziua de nastere a persoanei aniversate, va propunem "Cana ceramica Happy Birthday". De cate ori va savura un ceai din aceasta cana isi va aminti de noi, cu drag.
 15. Focus-computer-srl

  Cana miniatura cu vacute (16 ml)
  Cana in miniatura, cu vacute in diferite ipostaze vesele. Este un cadou simbolic grozav pentru persoane cu simtul umorului sau pentru colectionarii de miniaturi.
 16. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "American Ice Cream"
  Carte postala metalica ce poate fi trimisa celor toropiti de caldura, amatorilor de inghetata, colectionarilor de carti postale originale sau pasionatilor de obiecte cu aer nostalgic.
 17. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "America`s Highways"
  Carte postala metalica ce incorporeaza in imagine conturul si drapelul Statelor Unite, inconjurate de cele mai importante autostrazi de pe teritoriu, pe fundalul unui apus de soare. Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special colectionarilor de carti postale deosebite, iubitorilor de ...
 18. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Audrey Hepburn" portret
  Carte postala metalica avand in prim plan portretul lui Audrey Hepburn, alb-negru. Un cadou simbolic ideal atat pentru fanii actritei cat si celor ce aprecieaza obiectele de décor cu aer nostalgic.
 19. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Best Garage - Blue"
  Carte postala metalica in stil vintage ce foloseste arta pin-up pentru a atrage atentia asupra super ofertei de la garajul pentru motociclete. Un cadou potrivit pentru amatorii de produse cu aer nostalgic si pentru pasionatii de motociclete.
 20. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Betty Boop - Get refreshed"
  Carte postala metalica prezentand pe Betty Boop in costum de baie, la piscina. Poate fi daruita in orice perioada a anului admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic si oricui in sezonul estival.
 21. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Betty Boop - Hot"
  Carte postala metalica prezentand pe Betty Boop facand reclama pt apa plata. Poate fi daruita in orice perioada a anului admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic si ai lui Betty Boop.
 22. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Bier Schmeckt Immer"
  Carte postala metalica din care ne imbie niste apetisante pahare cu bere. Un dar potrivit in sezonul estival dar si in orice alta perioada a anului atunci cand este dedicat iubitorilor de bere.
 23. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Birthday Cake"
  Carte postala metalica potrivita pentru ziua de nastere a cuiva care aprecieaza obiectele cu aer nostalgic.
 24. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Black Cat"
  Carte postala metalica in care o frumoasa pisica neagra pazeste un pachet cu tigari. Un dar simbolic pentru amatorii de tutun si de obiecte cu aer nostalgic.
 25. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Breakfast at Tifanny`s - Kiss"
  Carte postala metalica avand in prim plan pe Audrey Hepburn in filmul "Breakfast at Tiffany`s". Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special cinefililor si admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 26. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Cadillac"
  Carte postala metalica ce prezinta un Cadillac roz, fiind perfecta alaturi de un cadou pentru o doamna sofisticata sau pentru colectionarii de carti postale, pasionati de masini americane sau amatori de obiecte cu aer nostalgic.
 27. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Cappuccino"
  Carte postala metalica ce prezinta o apetisanta ceasca cu cappuccino. Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special iubitorilor de cafea italiana si admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 28. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Cute cats Club"
  Carte postala metalica ce prezinta reclama unei marci de mancare pentru animale de companie, potrivita pentru cei care indragesc pisicile si pentru amatorii de obiecte cu aer nostalgic.
 29. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Corvette"
  Carte postala metalica reprezentand o frumoasa Corvette galbena pe fond albastru, fiind perfecta alaturi de un cadou pentru o persoana pasionata de masini americane, pentru colectionarii de carti postale, sau amatorii de obiecte cu aer nostalgic.
 30. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Crispy Flakes"
  Imaginea de pe cartea postala metalica prezinta o fetita care ne invita la un mic dejun pe baza de fulgi de cereale crocanti de la Mr. Crickle`s. Un dar simbolic pentru sustinatorii unei alimentatii sanatoase sau amatorii de obiecte cu aer nostalgic.


  1. 2
  2. 3
  3. (4)
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9


Contacteaza compania Focus Computer SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Focus Computer SRL

 • 0722373350

 • 0215296688

 • sales@cadouri-grozave.ro

 • Bd Marasesti nr. 42 sector 4 , Bucuresti, Bucuresti

Focus Computer SRL

La prima vedere poate parea inutil inca un magazin de cadouri. La o privire mai atenta, nu este inutil absolut deloc un magazin de cadouri-grozave. Nu se intampla des sa primesti un cadou despre care sa exclami ca este grozav, sa fii pur si simplu impresionat! Filozofia noastra consta in convingerea pe care o avem, ca un cadou pentru a fi remarcat, nu trebuie sa coste o avere. Un cadou trebuie sa fie expresiv, sa transmita un mesaj, sa aiba o anumita semnificatie. Am o prietena care colectioneaza degetare. Nu vreti sa stiti cat se bucura cand ii aduc cate un degetar cand mai fac cate o ...