Direct la continutul paginii »

Lista produse Focus Computer SRL

 1. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Delicious Burgers"
  Carte postala metalica care duce cu gandul la trio-ul fast foodului: burgeri, cartofi prajiti si inghetata, poate fi oferita fanilor acestui tip de gustari, singura sau impreuna cu produsele Nostalgic Art "French Fries" si "American Ice Cream"
 2. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Ducati 60"
  Carte postala metalica avand in prim plan o femeie frumoasa conducand o motocicleta Ducati. Un cadou simbolic ideal atat pentru fanii motociclismului cat si pentru colectionarii de obiecte de décor cu aer nostalgic.
 3. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Elvis - Smile"
  Care postala metalica in care ne intampina zambetul inconfundabil al lui Elvis. Un cadou potrivit pentru fanii Regelui Rock & Roll si pentru amatorii de obiecte cu aer nostalgic.
 4. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Elvis Presley"
  Carte postala metalica avand in prim plan portretul lui Elvis Presley, alb-negru. Un cadou simbolic ideal atat pentru fanii Regelui Rockului cat si celor ce aprecieaza obiectele de décor cu aer nostalgic.
 5. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Fairy Cakes"
  Carte postala metalica cu aer vintage din care ne creaza apetit un platou cu briose cu glazura colorata. Poate fi oferita iubitorilor de frumos, colectionarilor de carti postale originale sau pasionatilor de obiecte cu aer nostalgic.
 6. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Feels Like Flying"
  Carte postala metalica reprezentand o superba motocicleta rosie, pe fundal in gradient alb-rosu. Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special pasionatilor de motociclete si calatorii precum si admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 7. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Flavor does it!"
  Carte postala metalica ce are in prim plan o cutie de cereale Kellogg`s iar in plan secund o tanara si frumoasa femeie ce pare ca zboara de fericire, de unde si exclamatia "Flavor does it!". Poate fi daruita admiratorilor de produse cu aer nostalgic dar nu numai, potrivindu-se ca dimensiune si mesaj in orice spatiu in ...
 8. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Full Throttle"
  Beer, Babes and Bikes 24/7 Mai clar de atat nu se poate! Carte postala metalica ideala pentru atat pentru pasionatii de motociclete cat si pentru amatorii de obiecte cu aer nostalgic datorita aspectului vintage.
 9. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Gardening"
  Carte postala metalica in stil pin-up ce face reclama unor profesionisti ai gradinaritului. Un dar potrivit atat pentru colectionarii de arta pin-up cat si pentru iubitorii de obiecte cu aer nostalgic.
 10. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Get well soon"
  Carte postala metalica cu mesaj de insanatosire grabnica, ce poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 11. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Good Luck"
  Carte postala metalica prezentand un cosar purtator de noroc, ce poate fi daruita oricui dar in special admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic, in orice perioada a anului.
 12. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Hanson Jewelry"
  Carte postala metalica potrivita pentru aniversari romantice ce poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 13. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Harley-Davidson Flathead"
  Carte postala metalica ce prezinta un model Harley-Davidson Flathead din 1936. Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special pasionatilor de motociclete si calatorii precum si admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 14. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Harley-Davidson Genuine"
  Carte postala metalica ce prezinta emblema Harley-Davidson pe fundal negru, impreuna cu textul "Genuine". Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special pasionatilor de motociclete si calatorii precum si admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 15. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Harley-Davidson Knucklehead"
  Carte postala metalica ce prezinta un model Harley-Davidson Knucklehead din 1936. Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special pasionatilor de motociclete si calatorii precum si admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 16. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Harley-Davidson Panhead"
  Carte postala metalica prezentand un model clasic Harley-Davidson din 1949 alaturi de vechea emblema a brandului. Un dar potrivit pentru pasionatii motociclismului sau colectionarii de obiecte de acest tip.
 17. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Harley-Davidson Pre-Luxe"
  Carte postala metalica prezentand unul din tipurile de ulei de motor comercializate de Harley-Davidson. Un cadou potrivit pentru pasionatii de motocilete si pentru colectionarii de obiecte de acest gen.
 18. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Harley-Davidson USA"
  Carte postala metalica ce prezinta emblema Harley-Davidson avand ca fundal drapelul american. Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special pasionatilor de motociclete si calatorii precum si admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 19. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Harley-Davidson Wood"
  Carte postala metalica ce prezinta emblema Harley-Davidson pe un fundal ce imita lemnul. Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special pasionatilor de motociclete si calatorii precum si admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 20. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Here`s the noon lunch for hot days"
  Carte postala metalica cu mesajul "Here`s the noon lunch for hot days" sustinut de imaginea unei femei tinere si frumoase care consuma cereale Kellogg`s cu fructe proaspete, combinatia ideala pentru pranzul zilelor calduroase. Poate fi daruita admiratorilor de produse cu aer nostalgic dar nu numai, potrivindu-se ca ...
 21. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "I Love You"
  Carte postala metalica potrivita pentru indragostiti si iubitori de ciocolata, ce poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 22. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "I miss you"
  Carte postala metalica potrivita pentru indragostiti si persoane romantice in general datorita mesajului "imi lipsesti" scris cu vopsea pe perete, ce poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special admiratorilor de obiecte cu aer nostalgic.
 23. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "I`m Sorry"
  Carte postala metalica prezentand un catel cu mutrita nevinovata in ciuda faptului ca a stricat un pantof. Poate fi daruita in orice perioada a anului si oricui dar in special de catre cineva care a gresit si isi cere scuze pe aceasta cale.
 24. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Jailhouse Rock"
  Carte postala metalica ce il surprinde pe Elvis intr-o scena din filmul Jailhouse Rock. Un cadou potrivit pentru fanii Regelui Rock & Roll si pentru amatorii de obiecte cu aer nostalgic.
 25. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "James Dean" cu autograf
  Carte postala metalica avand in prim plan portretul lui James Dean, cu autograful acestuia, alb-negru. Un cadou simbolic ideal atat pentru fanii actorului cat si celor ce aprecieaza obiectele de décor cu aer nostalgic.
 26. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "James Dean" in picioare
  Carte postala metalica avand in prim plan imaginea lui James Dean, in picioare, cu autograful acestuia, alb-negru. Un cadou simbolic ideal atat pentru fanii actorului cat si celor ce aprecieaza obiectele de décor cu aer nostalgic.
 27. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "James Dean - rebel fara cauza"
  Carte postala metalica avand in prim plan imaginea lui James Dean, alb-negru, cu mesajul "Rebel fara cauza". Un cadou simbolic ideal atat pentru "rebelii fara cauza" cat si colectionarilor de obiecte nostalgice.
 28. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Johnny Cash"
  Carte postala metalica avand in prim plan imaginea lui Johnny Cash, protestand intr-un mod evident, care nu lasa loc la interpretare. Un cadou simbolic ideal atat pentru fanii lui Johnny Cash cat si celor ce vor sa-si exprime nemultumirea in mod indirect.
 29. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Just Married"
  Carte postala metalica pentru proaspat casatoriti dar si pentru colectionarii de carti postale deosebite sau cu aer nostalgic.
 30. Focus-computer-srl

  Carte postala metalica "Keep going with Kellogg`s"
  Carte postala metalica prezentand un copil ce transporta pe skateboard niste ambalaje de cereale Kellogg`s, insotit de un catel simpatic, sugerand prin imaginea mentionata si textul "Keep going with Kellogg`s" aportul energetic mare conferit de aceste alimente.Poate fi daruita admiratorilor de produse cu aer nostalgic ...


  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. (5)
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10


Contacteaza compania Focus Computer SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Focus Computer SRL

 • 0722373350

 • 0215296688

 • sales@cadouri-grozave.ro

 • Bd Marasesti nr. 42 sector 4 , Bucuresti, Bucuresti

Focus Computer SRL

La prima vedere poate parea inutil inca un magazin de cadouri. La o privire mai atenta, nu este inutil absolut deloc un magazin de cadouri-grozave. Nu se intampla des sa primesti un cadou despre care sa exclami ca este grozav, sa fii pur si simplu impresionat! Filozofia noastra consta in convingerea pe care o avem, ca un cadou pentru a fi remarcat, nu trebuie sa coste o avere. Un cadou trebuie sa fie expresiv, sa transmita un mesaj, sa aiba o anumita semnificatie. Am o prietena care colectioneaza degetare. Nu vreti sa stiti cat se bucura cand ii aduc cate un degetar cand mai fac cate o ...