Direct la continutul paginii »

Lista produse Focus Computer SRL

 1. Focus-computer-srl

  Tort cu alune
  Putem merge in vizita si cu un astfel de tort. Gazda nu se va supara, mai ales daca tine la silueta ei.
 2. Focus-computer-srl

  Trompeta
  Pentru un colectionar de miniaturi pe teme de instrumente muzicale, aceasta "bijuterie" este un cadou grozav.
 3. Focus-computer-srl

  Varietati de branzeturi
  Pasiunea pentru branzeturi nu are limite. Nu trebuie sa iti curga in vene sange de francez, ca sa admiri acest sortiment de branzeturi.
 4. Focus-computer-srl

  Veioza - albastru
  Veioza pe care v-o prezentam este o bijuterie din portelan. Nu consuma curent, nu arde becuri dar ne poate trezi amintiri placute.
 5. Focus-computer-srl

  Bloc notes magnetic "Betty Boop - Bathing suits"
  Bloc notes magnetic ce poate fi un cadou daruit oricui apreciaza frumusetea speciala a lui Betty Boop de data aceasta in costum de baie. Este un produs de calitate si cu utilitate in viata de zi-cu-zi.
 6. Focus-computer-srl

  Bloc notes magnetic "Breakfast at Tifanny`s - Kiss"
  Bloc notes cu hartie alba, pe suport metalic cu doi magneti atasati pe verso; suportul metalic are in prim plan pe Audrey Hepburn in filmul "Breakfast at Tiffany`s" iar in plan secund scena sarutului. Un cadou pentru oricine si orice perioada a anului, folositor atat acasa cat si la birou.
 7. Focus-computer-srl

  Bloc notes magnetic "Good Morning"
  Bloc notes magnetic prezentand un frumos cocos de prasila ca reprezentant al unei ferme de acest gen. Poate fi un cadou apreciat de pasionatii de obiecte cu aer nostalgic.
 8. Focus-computer-srl

  Bloc notes magnetic "Harley-Davidson"
  Bloc notes magnetic prezentand emblema Harley-Davidson pe fundal negru. Poate fi un cadou apreciat de pasionatii de motociclete si de obiecte cu aer nostalgic.
 9. Focus-computer-srl

  Bloc notes magnetic "Homemade"
  Bloc notes magnetic prezentand coltul cu dulceata din camara bunicii. Poate fi un cadou apreciat de pasionatii de obiecte cu aer nostalgic.
 10. Focus-computer-srl

  Bloc notes magnetic "LVF The Original"
  Bloc notes magnetic prezentand in medalion un aranjament de fructe proaspete de la LVF. Poate fi un cadou apreciat de pasionatii de obiecte cu aer nostalgic.
 11. Focus-computer-srl

  Bloc notes magnetic "Pin Up - Milk"
  Bloc notes cu hartie alba, pe suport metalic cu doi magneti atasati pe verso; suportul metalic are in prim plan o femeie frumoasa alaturi de o sticla de lapte, pe fundal alb, cu sloganul "feel natural- be natural". Un cadou pentru oricine si orice perioada a anului, folositor atat acasa cat si la birou.
 12. Focus-computer-srl

  Bloc notes magnetic "Route 66"
  Bloc notes cu hartie alba, pe suport metalic cu doi magneti atasati pe verso; suportul metalic are in prim plan o motocicleta albastra iar in plan secund o parte din harta zonelor strabatute de Route 66. Un cadou pentru oricine si orice perioada a anului dar in special pentru amatorii de aventura la drum lung, ...
 13. Focus-computer-srl

  Breloc Panglica "Hugging is fun"
  Ursuletul Bono ne indeamna sa ne imbratisam, cu mesajul "Hugging is fun".
 14. Focus-computer-srl

  Breloc Panglica "Kiss Kiss Kiss"
  Ursuletul Bono poarta pe frunte urma sarutului fiintei iubite.
 15. Focus-computer-srl

  Breloc Panglica "Unlock my heart"
  Ursuletul Bono este blocat in dragostea pe care o poarta fiintei iubite. Ne invita sa ii deblocam inima.
 16. Focus-computer-srl

  Breloc plus "Prisoner of love"
  Un ursulet de plus te poate ajuta sa transmiti mesajul persoanei iubite, mai ales atunci cand ursuletul este "prisoner of love".
 17. Focus-computer-srl

  Bricheta metalica "Tennent`s Lager"
  Bricheta metalica pe care sunt prezentati doi caini de paza cu misiunea de a nu scapa din ochi sticla de bere de la J&R Tennent`s. Un cadou simbolic pentru amatorii de bere, de tutun sau pentru colectionarii de brichete sau de obiecte cu aer nostalgic.
 18. Focus-computer-srl

  Bricheta metalica "Wer Bier Trinkt"
  Bricheta metalica al carui text ne sugereaza ca munca la camp e mai usoara daca e "udata" cu bere. Poate fi un cadou util pentru iubitorii de activitati in aer liber, pentru bautorii de bere si pentru admiratorii obiectelor cu aer nostalgic.
 19. Focus-computer-srl

  Bricheta metalica "Yes We Can!"
  Bricheta metalica ce prezinta un portret al ultimului Presedinte american, Barak Obama si sloganul sau "Yes We Can!". Un cadou potrivit atat pentru sustinatorii primului Presedinte american de culoare cat si pentru colectionarii de brichete, suveniruri si alte obiecte nostalgice.
 20. Focus-computer-srl

  Bun venit... de fapt... Welcome!
  Daca vrei sa urezi cuiva "Bun venit" in limba engleza, aceasta decoratiune, te poate ajuta. A avut mare succes la amenajarea camerei unui nou-nascut baiat!
 21. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de birou "Harley-Davidson Flathead"(10/14cm)
  Calendar metalic universal prezentand un model clasic Harley-Davidson. Poate fi daruit oricarui pasionat de motociclete sau colectionar de obiecte reprezentand acest brand.
 22. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de birou "Route 66 - Cafe"(10/14cm)
  Calendar metalic universal a carui imagine prezinta aventura la drum lung: masina puternica, cafenea, drum prafuit... Cu rol decorativ si functional, este un cadou deosebit pentru iubitorii de calatorii si nostalgici.
 23. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "America`s Highways"(20/30cm)
  Un cadou deosebit pentru orice ocazie, cu siguranta apreciat de amatorii de calatorii lungi si de aventura, acest calendar metalic incorporeaza in imagine conturul si drapelul Statelor Unite, inconjurate de cele mai importante autostrazi de pe teritoriu pe fundalul unui apus de soare.
 24. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "Wer Bier trinkf hilft der Landwirtschaft"(20/30cm)
  Calendar metalic "Wer Bier trinkf hilft der Landwirtschaft"(20/30cm)Un cadou pentru orice ocazie, calendarul metalic incorporeaza in imaginea de colectie un calendar utilizabil in orice an deoarece indica numai zilele si lunile anului cu ajutorul a doua inele magnetice mobile.
 25. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "Hamburg- London"(20/30cm)
  Un cadou pentru orice ocazie, calendarul metalic incorporeaza in imaginea de colectie un calendar utilizabil in orice an deoarece indica numai zilele si lunile anului cu ajutorul a doua inele magnetice mobile. Imaginea centrala prezinta in prim plan un vas de transport strabatand apele involburate ale Marii Nordului, ...
 26. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de birou "Betty Boop - USA"(10/14cm)
  Un cadou pentru orice ocazie, calendarul metalic incorporeaza in imaginea de colectie un calendar utilizabil in orice an deoarece indica numai zilele si lunile anului cu ajutorul a doua inele magnetice mobile. Imaginea o prezinta pe Betty Boop in costum amintind de drapelul american, pe fundal roz.
 27. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "Betty Boop" Hearts(20/30cm)
  Un cadou pentru orice ocazie, calendarul metalic incorporeaza in imaginea de colectie un calendar utilizabil in orice an deoarece indica numai zilele si lunile anului cu ajutorul a doua inele magnetice mobile. Imaginea centrala o prezinta pe Betty Boop intr-o costum de baie, cu un prosop, un catel jucandu-se cu ea si ...
 28. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "Feels Like Flying"(20/30cm)
  Calendar metalic universal reprezentand o superba motocicleta rosie, pe fundal in gradient alb-rosu. Poate fi un cadou deosebit pentru pasionatii de motociclete si pentru admiratorii de produse cu aer nostalgic
 29. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "Harley-Davidson Genuine Motor Oil"(20/30cm)
  Calendar metalic universal reprezentand logo-ul Harley-Davidson de pe ambalajul de ulei de motor. Poate fi un cadou deosebit pentru pasionatii de motociclete, aventura si pentru admiratorii de produse cu aer nostalgic.
 30. Focus-computer-srl

  Calendar metalic de perete "LVF The Original"(20/30cm)
  Un cadou pentru orice ocazie, calendarul metalic incorporeaza in imaginea de colectie un calendar utilizabil in orice an deoarece indica numai zilele si lunile anului cu ajutorul a doua inele magnetice mobile. Imaginea centrala prezinta in prim plan un aranjament efectuat din fructe proaspete de la LVF.


  1. 2
  2. (3)
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8


Contacteaza compania Focus Computer SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Focus Computer SRL

 • 0722373350

 • 0215296688

 • sales@cadouri-grozave.ro

 • Bd Marasesti nr. 42 sector 4 , Bucuresti, Bucuresti

Focus Computer SRL

La prima vedere poate parea inutil inca un magazin de cadouri. La o privire mai atenta, nu este inutil absolut deloc un magazin de cadouri-grozave. Nu se intampla des sa primesti un cadou despre care sa exclami ca este grozav, sa fii pur si simplu impresionat! Filozofia noastra consta in convingerea pe care o avem, ca un cadou pentru a fi remarcat, nu trebuie sa coste o avere. Un cadou trebuie sa fie expresiv, sa transmita un mesaj, sa aiba o anumita semnificatie. Am o prietena care colectioneaza degetare. Nu vreti sa stiti cat se bucura cand ii aduc cate un degetar cand mai fac cate o ...