Direct la continutul paginii »

Gaitan M93 Prodcom SRLÎn fiecare an, odată cu strângerea recoltei, pământul este vitregit de cantităţi importante de substanţe minerale folositoare vegetaţiei, care sunt spălate de apele de ploaie şi de irigaţii.

Cea mai importantă măsura în vederea creşterii potenţialului productiv al pământului este administrarea de îngrăşăminte. Acesta constă în adăugarea de substanţe minerale, împuţinate în pământ din diferite cauze, şi sprijinirea în acest fel a necesităţilor de dezvoltare a plantelor, ceea ce conduce la creşterea productivităţii.

Îmbogăţind substanţele hrănitoare ale pământului şi, totodată, ameliorand caracteristicile fizice, chimice şi biologice ale acestuia, îngrăşămintele asigură plantelor un mediu şi condiţii de dezvoltare incomparabil mai bune.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gaitan M93 Prodcom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Gaitan M93 Prodcom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gaitan M93 Prodcom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.864