Direct la continutul paginii »

Caussade Semences Est Europa SRLEchipa CAUSSADE SEMENCES este o echipă tânără, unită, o echipă conștientă că SUCCESUL nu vine decât atunci când unul este pentru toți și toți pentru unul!

În opinia echipei CAUSSADE SEMENCES ca o companie să reușească să pătrundă pe o piață nouă și să se poziționeze ca o companie respectabilă, trebuie să îndeplinească 3 condiții fundamentale.

Performanţele gamei de porumb pentru boabe au fost validate atât de institutele oficiale din Franţa şi cele de pe teritoriul cărora îşi desfăşoară activitatea filialele.

AUSSADE SEMENCES vă propune o gamă nouă de rapiţă compusă din hibrizi (convenţionali şi semipitici) cu fertilitate restaurată, hibrizi CHL şi soiuri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Caussade Semences Est Europa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Caussade Semences Est Europa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Caussade Semences Est Europa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.526