Direct la continutul paginii »

Circuit 2016 Africa De Sud Parcurile Kruger + Hluhluwe Zambia Cascada Victoria

Circuit 2016 Africa De Sud Parcurile Kruger + Hluhluwe Zambia Cascada Victoria


Prezentul sud – african, safari si Cascada Victoria

A F R I C A D E S U D
PARCURILE KRUGER si HLUHLUWE
Z A M B I A cu CASCADA VICTORIA

CAPE TOWN – CAPUL BUNEI SPERANTE – OUDTSHOORN – CANGO CAVES
GARDEN ROUTE – KNYSNA – PORT ELIZABETH – DURBAN – PARCUL NATIONAL HLUHLUWE – HAZYVIEW – PARCUL NATIONAL KRUGER – BLYDE RIVER CANION PILGRIM’S REST – JOHANNESBURG – CASCADA VICTORIA – SUN CITY – PRETORIA

Farmecul acestei destinatii este dat deopotriva de prezentul african prin revelarea trecutului sau, de mirodeniile exotice, de peisajele diverse cu plaje de nisip alb scaldate de apele turcoaz ale Oceanului Indian, cu lanturi muntoase impunatoare, cu pesteri impresionante, cu trecatori care ofera imagini spectaculoase, cu dune halucinante, cu cascade magnifice, Cascada Victoria fiind cel mai graitor exemplu, cu sute de mii de hectare de habitat natural pastrat intact de decenii, cu Parcurile Kruger si Hluhluwe care sunt cele mai cautate pentru safari. Toate acestea, intriga iubitorii de natura si atrag turistii care vor sa traiasca o experienta unica ce merita traita macar o data in viata.

Perioada: 06.10 – 21.10.2016

ZIUA 1 / 06.10.2016: BUCURESTI – ISTANBUL – CAPE TOWN
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 19:50 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 1046 (21:50 / 23:15) si mai departe spre Cape Town cu zborul TK 58 (01:05 / 13:45).
ZIUA 2 / 07.10.2016: CAPE TOWN
La ora 13:45 vom sosi in Cape Town, orasul-mama al Africii de Sud, oras care ne va fascina prin infinita sa ospitalitate, centru cosmopolit, cu o viata culturala vibranta, cu o ambianta generala relaxanta si deschisa. Intalnire cu reprezentantul local alaturi de care vom incepe turul panoramic de oras, prilej de a descoperi Cape Town-ul, capitala legislativa a Africii de Sud, care a devenit in acelasi timp destinatia turistica cea mai populara din Africa de Sud, castigandu-si pe buna dreptate reputatia de “unul dintre cele mai frumoase orase din lume”. Asezat la convergenta a doua oceane, Indian si Atlantic, Cape Town-ul este un oras sofisticat, dominat de Table Mountain, un oras unde vechiul se intalneste cu noul, un oras care ofera o gama variata de peisaje, arhitectura urbana imbinandu-se armonios cu plajele cu nisip fin si formatiunile stancoase din jurul peninsulei. Turul panoramic va include cartierul Malay, renumitul Castel al Bunei Sperante, o constructie pentagonala impunatoare, din sec. al XII-lea. Daca vremea permite, vom urca cu telecabina pe Table Mountain (din acest motiv, plata telecabinei se va face individual la fata locului). Cazare in Cape Town.
ZIUA 3 / 08.10.2016: CAPE TOWN – CAPUL BUNEI SPERANTE – CAPE TOWN
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale, cumparaturi sau excursie optionala de 1 zi la Capul Bunei Sperante, care include turul Peninsulei Cape, lunga de 51 km si lata de aproape 16 km, vizita in Hout Bay, centrul industriei piscicole, de unde veti traversa, daca vremea permite (din acest motiv, plata vaporasului se va face individual), cu un vas spre Insula Duiker, unde veti putea vedea foci in mediul lor natural Veti vizita apoi Rezervatia Naturala Cape of Good Hope - Capul Bunei Sperante, care acopera o suprafata de 7.680 ha, cu poteci pentru drumetii, cu o flora de exceptie si care adaposteste elani, capre salbatice, babuini si struti, oferind o priveliste magnifica asupra oceanului,. Dupa ce vom parasi parcul, ne vom indrepta catre Simons Town, pentru a vizita colonia de pinguini Jakas. La intoarcerea spre Cape Town vom trece prin Scarborough si Kommetije. Cazare in Cape Town.
ZIUA 4 / 09.10.2016: CAPE TOWN – OUDTSHOORN
Mic dejun. Dimineata vom pleca de-a lungul soselei Route 62 trecand prin Caltzdorp si prin pasul Tradow spre Swellendam, al treilea oras ca vechime al Africii de Sud, aflat la poalele maiestuosilor munti Langeberg, cu o istorie fascinanta si cu multe cladiri cladiri istorice bine conservate printre care si renumitele constructi stil CapeDutch. Catre seara vom sosi la Oudtshoorn, cel mai mare oras din regiunea Little Karoo, “capitala penelor”, adica a fermelor de struti. Orasul ridicat de colonistii olandezi, s-a dezvoltat in jurul unei biserici reformate, iar fermele de struti au insemnat gloria si decaderea orasului, deoarece la sfarsitul sec. al XIX-lea moda penelor de strut la palarie facea ravagii in Europa, dar ulterior, odata cu aparitia automobilului, doamnele au renuntat la palariile care erau zburate de vant. Cazare in Oudtshoorn.
ZIUA 5 / 10.10.2016: OUDTSHOORN – CANGO CAVES – GARDEN ROUTE – KNYSNA
Mic dejun. In apropiere de Oudtshoorn se afla si cel mai larg ansamblu de pesteri vizitabile din Africa, vechi de aprox. 20 milioane de ani, Cango Caves, una dintre cele mai cunoscute formatiuni calcaroase din lume, pe care le vom vizita si noi. Vom vizita apoi o ferma de struti, unde cei mai curajosi dintre noi vor putea chiar calari pe struti. Tot la ferma, ne vom delecta cu un dejun tipic local, dupa care ne vom indrepta spre rezervatia Cango Wildlife Ranch, singura de pe continent in care vizitatorii au voie sa interactioneze cu animalele. In continuarea zilei vom trece peste maiestuaoasa trecatoare Outeniqua, ne vom indrepta spre orasul George, dupa care vom intra pe celebrul Garden Route, un superb drum de pe coasta de sud-est a Africii de Sud, care se intinde de la Mossel Bay in Western Cape la raul Storms. Numele acestei rute provine de la vegetatia bogata si diversificata intalnita aici, precum si de la numeroasele lagune si lacuri presarate de-a lungul coastei.
Traseul ne va oferi peisaje spectaculoase, salbatice, care ne vor incanta cu siguranta, iar spre seara vom ajunge in Knysna, unde vom admira promontoriul si cele doua stanci care marcheaza intrarea in laguna cu acelasi nume. Cazare in Knysna.
ZIUA 6 / 11.10.2016: KNYSNA – PORT ELIZABETH
Mic dejun. Astazi ne vom deplasa in continuare pe celebrul Garden Route care ne va surprinde cu peisajele mirifice, oferite de muntii, lacurile, raurile si padurile tropicale pe langa care vom trece, vom ajunge in Plattenberg Bay, o frumosa statiune pe litoral cu plaje cu nisip alb si vom intra in Parcul National Tsitsikamma, un paradis al pasarilor, padurilor si lumii marine unde vom face o scurta plimbare pe podul suspendat peste gura raului Storms (Furtuni). Ne vom indrepta apoi spre Port Elizabeth, cel mai mare port al Africii de Sud, al doilea oras ca marime al tarii, o destinatie turistica cautata datorita climei blande si a plajelor ingrijite. Orasul asezat de-a lungul golfului Algoa, poarta numele sotiei guvernatorului, care a fondat orasul in anul 1820. Vom face un tur panoramic de oras, prilej cu care vom admira Horse Memorial, Kings Beach si Campanile. Cina si cazare in Port Elizabeth.
ZIUA 7 / 12.10.2016: PORT ELIZABETH – DURBAN
Mic dejun. Dimineata vom avea timp liber pentru activitati individuale pana la transferul catre aeroport pentru zborul cu compania British Airways, BA 6323 (13:15 / 14:30) spre Durban, care datorita climatului subtropical este considerat o Mecca a vacantelor. Durbanul este al treilea oras ca marime din Africa de Sud, denumit dupa guvernatorul englez din sec. al XIX-lea, Sir Benjamin D’Urban. La sosire vom porni in turul panoramic al orasului, prilej cu care vom vedea Centrul Universitar, Gradina Botanica, Portul, care este considerat a fi cel mai mare port din lume pentru incarcarea zaharului, Primaria, o cladire impresionanta in stil renascentist modern definitivata in anul 1910, Cartierul Indian si Piata Indiana. Cina si cazare in zona Durban (statiunea Umshlanga).
ZIUA 8 / 13.10.2016: DURBAN – PARCUL NATIONAL HLUHLUWE
Mic dejun. Plecare catre coasta Oceanului Indian prin Empangeni, Stanger si Umhlanga Rocks, spre Hluhluwe, patria tribului Zulu. Pe parcurs, vom face o oprire intr-un sat Zulu, unde ghidul local ne va explica modul de viata si obiceiurile tribului; tot aici vom lua un dejun traditional. Ne indreptam apoi catre Parcul National Hluhluwe, in care traiesc printre alte animale, aproximativ 2.000 de rinoceri si peste 6.000 de bivoli. Cina si cazare in Hluhluwe.
ZIUA 9 / 14.10.2016: PARCUL NATIONAL HLUHLUWE – HAZYVIEW
Mic dejun matinal. Safari in Parcul National Hluhluwe, care impreuna cu rezervatia Umfolozi, acopera o suprafata de peste 96.000 de hectare, fiind locul unde s-a reusit salvarea de la disparitie a rinocerului alb. In continuarea zilei ne vom indrepta spre Hazyview, de unde vom pleca in dimineata urmatoare in mult asteptatul safari in Parcul Kruger. Sosire in Hazyview pentru cina si cazare.
ZIUA 10 / 15.10.2016: HAZYVIEW – PARCUL NATIONAL KRUGER – HAZYVIEW
Trezire matinala si mic dejun la pachet. Experienta acestei zile de safari in Parcul National Kruger, unul dintre cele mai cunoscute din lume, cu o suprafata de peste 2 mil. de hectare, traversat de peste 2.400 km de drumuri, declarat Parc National inca din anul 1898 de catre presedintele Kruger, ne va da posibilitatea de a “gusta” Africa in forma sa pura. Vom vedea animalele in habitatul lor si in functie de cat de norocosi suntem, vom putea vedea “big five”, in traducere “marele cinci”: elefanti, rinoceri, bivoli, lei si leoparzi. Pe tot parcursul acestui safari, vom fi insotiti de un ghid calificat. Daca vom asculta linistea salbaticiei si vom privi cum soarele inveleste natura cu razele lui, nu ne vom mai mira ca animalele se simt atat de bine aici. Cina si cazare in Hazyview.
ZIUA 11 / 16.10.2016: HAZYVIEW– BLYDE RIVER CANION – JOHANNESBURG
Mic dejun. Plecare spre Johannesburg, strabatand “Drumul Panoramei”, de-a lungul Canionului Blyde River, care face parte din uluitorul masiv muntos Drakensberg. Vom face opriri la God’s Window, in traducere “Fereastra lui Dumnezeu”, datorita extraordinarei panorame, la Bourkes Luck Pot Holes, cavitati cilindrice adanci, sapate de raurile Blyde si Treur si la Three Rondavels, de unde vom avea o imagine asupra canionului care ne va taia respiratia, cu chei gigantice care se intind pe o lungime de aprox. 26 km. De multe ori pare greu de imaginat cum natura a putut crea, in timp, aceste peisaje bizare. Asemenea minunatii ale naturii sunt atat de perfecte, incat ai putea crede ca au fost prelucrate de mana omului, cu un ciocanel si o dalta, pentru a arata atat de simetric si armonios. In continuarea zilei vom pleca spre Lyndenburg, oras al minelor de carbuni si aur, vom trece prin Pasul Long Tom, indreptandu-ne spre Pilgrim’s Rest, veche asezare a cautatorilor de aur. Itinerarul zilei va continua spre Mpumalanga, situata in partea de est a Africii de Sud, cunoscuta ca fiind “locul unde soarele rasare”, trecand prin Middleburg si Dullstrom, printr-o regiune peisagistica deosebita, un adevarat rai al pescuitului de pastravi. Sosire in Johannesburg, cea mai importanta poarta internationala spre Africa de Sud, un oras vibrant, plin de dinamism, care a cunoscut un avant impresionant de-a lungul timpului. Cazare in Johannesburg.
ZIUA 12 / 17.10.2016: JOHANNESBURG – CASCADA VICTORIA (ZAMBIA)
Mic dejun. Astazi puteti opta pentru o excursie cu avionul in Zambia, pentru a admira privelistea memorabila oferita de Cascada Victoria! Transfer la aeroport pentru zborul spre Livingstone, sosire si transfer la hotel pentru cazare. Dupa-amiaza, vom face o plimbare cu barca pe raul Zambezi, in timpul careia vom putea observa numeroasele animale salbatice in habitatul lor natural, animale precum elefanti, girafe, rinoceri, hipopotani, crocodili etc., avand insa si prilejul de a admira un superb apus de soare. Cazare si cina in Victoria Falls. Turistii care nu participa la excursia in Zambia, au 2 zile libere la dispozitie in Johannesburg, timp in care pot opta pentru excursii optionale, organizate si achitate la fata locului. O propunere de excursie optionala pentru cei care raman in Johannesburg este in fascinanta lume a diamantelor, prin vizitarea faimoaselor mine Cullinan, unde in anul 1905 a fost descoperit celebrul diamant de 3.106 carate, care a luat numele lui Thomas Cullinan si care a ramas pana in prezent cel mai mare diamant gasit vreodata.
ZIUA 13 / 18.10.2016: CASCADA VICTORIA – JOHANNESBURG
Mic dejun. Dimineata vom vizita Cascada Victoria, cea mai mare cascada din lume, considerata a fi una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii, parte din Patrimonial Mondial UNESCO. Victoria Falls are o inaltime intre 60 si 100 de metri, iar prima impresie este de neuitat, raul Zambezi varsandu-se cu o putere fantastica, in acest abis, descatusand o energie imensa. Vom avea prilejul de a admira si podul construit peste cascada, pod care leaga Zimbabwe de Zambia, construit in anul 1905.Transfer la aeroport pentru zborul spre Johannesburg. Dupa sosire, transfer pentru cazare in Johannesburg.
ZIUA 14 / 19.10.2016: JOHANNESBURG – SUN CITY – JOHANNESBURG
Mic dejun. Timp liber pentru activitati individuale, cumparaturi sau excursie optionala in Sun City. Vom trece prin Rustenberg spre Sun City, aflat la poalele Muntilor Pilanesberg, celebra statiune a jocurilor de noroc, a traseelor de golf si a parcurilor acvatice de distractie, un caleidoscop exploziv de sunete si imagini. Dejun la un restaurant din Sun City. Spre seara, intoarcere la Johannesburg pentru cazare.
ZIUA 15 / 20.10.2016: JOHANNESBURG – PRETORIA – JOHANNESBURG – ISTANBUL
Mic dejun. Vom pleca spre Pretoria, capitala administrativa, unde vom face un tur panoramic de oras care include Monumentul Vortrekker, Piata Bisericii, dominata de statuia lui Paul Kruger, care a fost presedintele tarii intre anii 1883 – 1890, Casa Memoriala Paul Kruger, Primaria, Opera si cladirile unionale. Apoi vom face un tur panoramic al orasului Johannesburg, in care vom avea oportunitatea de a descoperi frumusetile celui mai mare oras sud-african, un oras al contrastelor, in care opulenta traieste langa saracia disperata. Vom vizita centrul istoric, Carlton Center etc. Transfer la aeroport pentru zborul spre Istanbul cu compania TK 41 (18:45 / 05:20).
ZIUA 16 / 21.10.2016: ISTANBUL – BUCURESTI
Sosire la Istanbul la ora 05:20, de unde se pleaca spre Bucuresti cu zborul TK 1043 (07:45 / 09:05).


TARIF: 2150 EURO / loc in camera dubla; Supliment single: 590 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turisti; pt. 15-19 turisti, tariful se majoreaza cu 95 euro/pers.)

IMPORTANT: Deoarece in Africa de Sud platile se fac in moneda nationala RAND (ZAR), CALCULATIA IN EURO ESTE BAZATA PE URMATORUL CURS: 1 EURO = 14,01 ZAR; in cazul unei variatii de peste 2%, tariful se recalculeaza IN AMBELE SENSURI

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele Bucuresti – Istanbul – Cape Town si Johannesburg – Istanbul – Bucuresti
- transport intern cu avionul pe ruta Port Elizabeth – Durban
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti, iar in safari, transportul
se face in vehicule de teren special adaptate pentru astfel de drumuri
- 13 nopti cazare in hoteluri de 4*, 3* si lodge
- mic dejun, 5 cine si un dejun (conform program)
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxe de intrare la obiectivele mentionate in program
- taxe de intrare in Parcuri
- ghizi locali
- insotitor roman de grup
- asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: 465 euro/pers si pentru zborul intern: 125 euro/pers. care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de iesire de pe aeroporturi, daca se aplica
- taxa de viza, curierat si procesare acte pt. Africa de Sud: 50 euro/pers.
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri: 60 eur/pers pentru ghizi si soferi, mai putin pt. bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local
• Capul Bunei Sperante: aprox. 80 euro/pers.
• Sun City: aprox. 70 euro/pers.
• Excursie la Cascada Victoria in Zambia compusa din:
- servicii sol: transferuri hotel – aeroport – hotel, 1 noapte cazare cu mic dejun in Livingstone, cina la hotelul din Livingstone, plimbare cu barca pe raul Zambezi si vizitarea Cascadei Victoria - aprox. 295 euro/pers./loc in camera dubla; supliment camera sgl. aprox. 95 euro/pers.
- bilet avion: Johannesburg – Livingstone – Johnnesburg, 395 euro/pers

Din tariful excursiei optionale la Cascada Victoria cu innoptare in Livingstone – Zambia, s-a scazut tariful noptii de cazare din Johannesburg
Optiunea pentru aceasta excursie se poate face doar din tara, in momentul inscrierii!

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
- pasaport valabil minim 30 zile de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini nestampilate consecutiv pentru viza; nu se accepta pasaport temporar
- formular viza scris cu litere mari de tipar, cu pix negru si semnat + 1 fotografie (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, pe fundal de culoare deschisa)
- extras de cont bancar (minim 2.000 usd sau echivalentul in lei sau euro): 2 exemplare originale de la Banca, cu stampila
- adeverinta de la locul de munca, din care sa reiasa functia, salariul si aprobarea concediului pentru perioada deplasarii in limba engleza (daca adeverinta este in limba romana, trebuie insotita de traducere legalizata in limba engleza) sau talon de pensie original
- posesorii de societati comerciale vor prezenta Certificat Constatator eliberat de Registrul Comertului
- in cazul copiilor, adeverinta de elev, copie dupa certificatul de nastere si acordul notarial al parintilor (traduse in limba engleza) / in cazul studentilor, adeverinta de student, tradusa in limba engleza si legalizata
- copie dupa cartea de identitate
- asigurare medicala obligatorie
- prezenta personala la Consulatul Africii de Sud, in vederea depunerii actelor necesare vizei (la data si ora comunicate de agentie)

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- transportul pe toata durata programului se face cu vehicul adaptat la numarul de participanti, dotat cu aer conditionat
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- asigurarea STORNO de calatorie, oferita BONUS de catre agentia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate; valoarea storno maxima asigurata este de 21.000 lei/calatorie. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »   Contacteaza firma


Lista produse oferite de Dal Travel SRL

 1. Circuit 2016 Poveste Chinezeasca
  Circuit 2016 Poveste Chinezeasca - Drumul ceaiului, Shangri-La si amintiri din Avatar… P O V E S T E C H I N E Z E A S C A BEIJING – KUNMING – SHILIN – DRUMUL CEAIULUI – YUNNAN – DALI – XIZHOU LIJIANG – BAISHA – ZHONGDIAN – PUDA CUO – CHANGSHA – FENGHUANG ZHANGJIAJIE – ...
 2. Circuit 2016 Africa Australa Namibia – Botswana – Zimbabwe – Zambia
  Circuit 2016 Africa Australa Namibia – Botswana – Zimbabwe – Zambia - Desert, arta rupestra, safari si Cascada Victoria A F R I C A A U S T R A L A NAMIBIA – BOTSWANA – ZIMBABWE – ZAMBIA WINDHOEK – SOSSUSVLEI – SESRIEM – SOLITAIRE – SWAKOPMUND – CAPE CROSS TWYFELFONTEIN – PARCUL NATIONAL ETOSHA – DIVUNDU – PARCUL ...
 3. Circuit 2016 MADAGASCAR
  Circuit 2016 MADAGASCAR - Bijuteria Oceanului Indian MADAGASCAR ANTANANARIVO – ANDASIBE – MANTADIA – BEHENJY – ANTSIRABE – AMBOSITRA RANOMAFANA – FIANARANTSOA – AMBALAVAO – ANJA – ISALO – TOLIARA Un circuit de neuitat, in care veti vizita Madagascar-ul, ...
 4. Circuit 2016 SARDINIA
  Circuit 2016 SARDINIA - Calatorie de poveste pe o insula mirifica S A R D I N I A CAGLIARI – BARUMINI – THARROS – ORISTANO – BOSA – ALGHERO – CASTELSARDO – BAIA SARDINIA – PORTO CERVO – CALA DI VOLPE – SAN PANTALEO – OLBIA – ORGOSOLO – NUORO – QUARTU SANT ELENA
 5. Circuit 2016 Myanmar (Birmania) Si Thailanda De Nord & Triunghiul de Aur
  Circuit 2016 Myanmar (Birmania) Si Thailanda De Nord & Triunghiul de Aur - Vechiul Siam, Triunghiul de Aur si tara Miilor de Pagode si Temple M Y A N M A R ( B I R M A N I A ) si THAILANDA DE NORD & Triunghiul de Aur BANGKOK – CHIANG MAI – CHIANG RAI – GOLDEN TRIANGLE – CHIANG SAEN – MAE SAI – TACHILEIK – ...
Vezi Circuit 2016 Africa De Sud Parcurile Kruger + Hluhluwe Zambia Cascada Victoria in catalogul online de produse al Dal Travel SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Dal Travel SRL


Resurse web Circuit 2016 Africa De Sud Parcurile ...

  - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

  - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

  - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

  - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

  - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

  - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD
Momentan nu exista produse similare
13