Direct la continutul paginii »

Circuit 2016 Myanmar (Birmania) Si Thailanda De Nord & Triunghiul de Aur

Circuit 2016 Myanmar (Birmania) Si Thailanda De Nord & Triunghiul de Aur

Vechiul Siam, Triunghiul de Aur si
tara Miilor de Pagode si Temple


M Y A N M A R ( B I R M A N I A ) si

THAILANDA DE NORD & Triunghiul de Aur


BANGKOK – CHIANG MAI – CHIANG RAI – GOLDEN TRIANGLE – CHIANG SAEN – MAE SAI – TACHILEIK – HEHO – INLE – MANDALAY – MINGUN – AMARAPURA – BAGAN MUNTELE POPA – YANGON – KYAIKHTIYO – BAGO

Invitatie intr-o vacanta in care va veti simti in primul rand ‘liberi’, pentru ca Thai inseamna libertate, va veti simti fericiti pentru ca sunteti in ‘Tara Surasului’, va veti simti mai aproape de zei printre palatele regale si templele budiste care stau alaturi de zgarie-norii si autostrazile suspendate din Bangkok, ‘Orasul Ingerilor’, locul de resedinta al zeului Indra. Veti fi uimiti de politetea si ospitalitatea locuitorilor din Myanmar, unde convietuiesc 135 de etnii cu obiceiuri si traditii diferite, Myanmarul aflandu-se intr-o zona de intersectie a doua uriase culturi, indiana si chineza, cu o bogata mostenire culturala si spirituala, care se intinde pe o perioada de peste 1.000 de ani. Veti simti ca ati fost cu siguranta in cea mai exotica destinatie asiatica atunci cand veti parasi ‘tara de aur a mii si mii de pagode si temple’.

Perioada: 07.11 – 22.11.2016

ZIUA 1 / 07.11.2016: BUCURESTI – FRANKFURT – BANGKOK
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 12:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu zborul companiei Lufthansa, LH 1419 (14:35 / 16:10) si mai departe spre Bangkok cu zborul LH 712 (21:55 / 14:20).
ZIUA 2 / 08.11.2016: BANGKOK
Sosire la Bangkok, intalnire cu ghidul local care ne va primi cu ghirlande de flori si transfer la hotel, situat central, intr-o zona comerciala si de distractie. Timp liber pentru acomodare, plimbare si cumparaturi. Cina si cazare.
ZIUA 3 / 09.11.2016: BANGKOK
Mic dejun. Dimineata vom vizita Palatul Regal, fondat in anul 1782 de regele Rama I si Templul lui Buddha de Smarald, care este de fapt Capela Regala a Palatului, unde se afla statuia cea mai venerata din Thailanda, care adaposteste o imagine a lui Buddha de dimensiuni impresionante, sculptata intr-o singura piatra de jad. Aici tinuta trebuie sa fie decenta, nu se accepta bluze fara maneci, pantaloni scurti, minijup si pantofi decupati in fata. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Wat Traimit, templul lui Buddha de Aur, a carui statuie cantareste nu mai putin de 5,5 t. In continuare vom vizita Templul lui Buddha Culcat, unde se afla cea mai mare statuie a lui Buddha din Bangkok, Chinatown si piata de flori Pak Klong Talat, unde vom avea ocazia sa admiram o multime de plante si flori exotice. Seara, croaziera cu cina traditionala si muzica thailandeza pe fluviul Chao Praya. Cazare.
ZIUA 4 / 10.11.2016: BANGKOK – CHIANG MAI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor la Chiang Mai, capitala provinciei de nord a Thailandei, numita si ‘Trandafirul Nordului’. Transfer la hotel pentru cazare. Dupa-amiaza vom incepe turul acestui oras bogat in minunate temple budiste cu o istorie fascinanta. Prima vizita o vom face la vestitul complex religios Wat Doi Suthep, unul dintre cele mai importante locuri istorice si spirituale din Thailanda, aflat pe coasta unei coline de 1.676 m inaltime, de unde se poate admira o extraordinara panorama asupra orasului. Punctul culminant este vizitarea frumosului templu Wat Phrathat Doi Suthep, considerat ca fiind cel mai sacru si cel mai venerat templu din Thailanda de Nord, templu vechi de 600 de ani, la care se ajunge dupa ce se urca 309 trepte. Putem insa opta pentru accesul cu funicularul special amplasat la baza templului. Vizitam apoi Templul Wat Suan Dok, despre care se spune ca detine moaste ale lui Buddha si Wat Chedi Luang, construit prima data in anul 1411, fiind partial distrus in anul 1545. Seara vom participa la o cina traditionala – Khantoke – cu muzica si dansuri populare ale triburilor montane din nord. Cazare.
ZIUA 5 / 11.11.2016: CHIANG MAI – CHIANG RAI
Mic dejun. Vom incepe ziua cu vizitarea centrului de dresaj al elefantilor, una dintre cele mai bune scoli de specialitate din Asia de Sud-Est, unde vom vedea elefanti la lucru, facand baie, facand tot felul de giumbuslucuri, ba chiar pictand. Plecare spre Doi Mae Salong pentru a vizita cateva sate ale triburilor aborigene Akha, originare din Tibet si Yao, ocazie de a cunoaste viata de zi cu zi a acestor populatii rupte de civilizatie, care si-au conservat cu sfintenie traditia si cultura ritualurilor animiste. Vom avea prilejul sa vizitam si un sat al tribului renumit pentru ‘femeile girafa’ sau femeile cu gaturile lungi, care poarta inele in jurul gatului, care au fost adaugate rand pe rand, de-a lungul anilor, pe care le vom regasi cu siguranta si in zona Lacului Inle din Myanmar. Dupa aceasta experienta inedita, urmeaza deplasarea spre Chiang Rai, capitala provinciei de nord a Thailandei. Cina si cazare la hotel.
ZIUA 6 / 12.11.2016: CHIANG RAI – GOLDEN TRIANGLE – CHIANG SAEN
Mic dejun. Programul zilei va debuta cu o vizita care ne va incanta ochii si sufletul: Templul Wat Rong Khun sau ‘Templul Alb’, unic in Thailanda, cu albul sau stralucitor amplificat de bucatile de sticla folosite la fatada si cu arhitectura sa unica, neconventionala pentru un templu budist. Calatoria continua spre Triunghiul de Aur, zona in care se intalnesc granitele a 3 state: Thailanda, Myanmar si Laos. Transfer la debarcader pentru imbarcarea pe vasul cu care vom face o plimbare pe Raul Mekong de-a lungul granitei celor trei tari, de unde vom putea observa viata obisnuita a localnicilor pe care vom avea prilejul sa-i intalnim intr-o scurta vizita pe Insula Don Sao. Cina si cazare la hotel.
ZIUA 7 / 13.11.2016: CHIANG SAEN – MAE SAI – TACHILEIK – HEHO – INLE
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre Mae Sai, cel mai nordic punct al Thailandei, aflat la granita cu Myanmar. Drumul de aprox. 4 ore ofera o ocazie unica de a admira peisajul pitoresc al nordului Thailandei. Sosire la Mae Sai unde vom face o scurta vizita a orasului, dupa care vom traversa podul de frontiera din localitatea Tachileik, de unde vom zbura spre Heho (zbor de 45 minute). Ajunsi la Heho, vom pleca cu autocarul spre debarcaderul de la Nyaung Shwe, de unde cu barci rapide vom intra pe Lacul Inle pentru a ajunge la resortul in care ne vom caza. Drumul care dureaza aprox. 45 de minute este un excelent prilej de a admira pitorescul peisaj inconjurator in care apar din cand in cand renumitii pescari localnici care-si vaslesc in mod inedit barcile ajutandu-se de picior. Cina si cazare.

ZIUA 8 / 14.11.2016: INLE – HEHO – MANDALAY
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face o agreabila plimbare cu barca pentru a vizita Pagoda Phaung Daw Oo, gradinile plutitoare specifice zonei Lacului Inle, o fierarie, precum si o tesatorie cu fibre de lotus. Vom vedea de asemenea ateliere de prelucrare a argintului din satul Ywama, satul Nan Pan, unde se fabrica renumitele trabucuri ‘cheroot’ si Manastirea Nga Phe Chaung, dupa care ne vom intoarce cu barcile la debarcaderul de la Nyaung Shwe, de unde vom pleca spre aeroportul din Heho pentru zborul spre Mandalay, fosta capitala a Regatului Burma, unul dintre cele mai mari orase din Myanmar, centrul cultural al tarii, renumit prin concentrarea unui numar mare de calugari (peste 60% din intreaga tara) si prin artizanatul de buna calitate. Dupa sosire, daca timpul permite, vom admira un minunat apus de soare de pe renumitul pod de lemn U Bein, lung de 1,2 km, popas de neuitat pentru orice admirator al naturii. Cina la Restaurantul Ko’Kitchen (sau similar) si cazare la hotel.
ZIUA 9 / 15.11.2016: MANDALAY – MINGUN – AMARAPURA – MANDALAY
Mic dejun. Plecare cu vaporasul spre Mingun, localitate care se afla la o distanta de 11 km nord de Mandalay, pe malul apusean al fluviului Ayeyarwaddy, pentru a vizita uriasa pagoda neterminata Mingun, unde se pastreaza amprenta in marmura a piciorului lui Buddha. In apropiere se afla uriasul clopot Mingun de 90 tone, precum si Pagoda Myatheindan, renumita pentru cele sapte terase concentrice care se afla la baza sa. Dupa-amiaza, plecam spre Sagaing, traversand renumitul pod Ava, una dintre putinele legaturi intre cele doua maluri ale acestui fluviu urias al Asiei. Vom vizita Pagoda Khaungmudaw, care are forma unui enorm dom, apoi ne vom indrepta catre capitala regala Amarapura, ‘Orasul Nemuritorilor’, unde vom vedea Manastirea Mahagandayon, una dintre cele mai mari manastiri din tara. Intoarcere la Mandalay pentru a vizita Templul Mahamuni Paya, dedicat lui Buddha Mahamuni, acoperit cu foita de aur, precum si cateva ateliere de artizanat traditional unde vom putea asista la o demonstratie a procesului laborios de confectionare a foitelor de aur. In continuare vom vizita manastirea din lemn de teck, Shwenandaw Kyaung – Palatul de Aur, renumita pentru sculpturile in lemn, apoi Pagoda Kuthodaw Paya, unde se pastreaza cea mai mare carte cioplita in piatra, reprezentand scrierile sacre ale Budismului, numita si ‘cea mai mare carte a lumii’ si Pagoda Kyauk Taw Gyi Paya, care-l adaposteste pe Buddha construit dintr-o singura bucata de marmura. La sfarsitul zilei vom urca pe dealul Mandalay, pentru a admira panorama orasului si un alt minunat apus de soare. Cina la Restaurantul A Little Bit of Mandalay (sau similar). Cazare.
ZIUA 10 / 16.11.2016: MANDALAY – BAGAN
Mic dejun. Transfer la debarcaderul fluvial de unde ne vom imbarca pe un vas cu care ne vom deplasa pana la Bagan. Pe parcursul zilei vom admira magnificul spectacol oferit de fluviu si de viata cotidiana a oamenilor acelor locuri. Popas in satul Yandabo pentru a vizita un atelier de ceramica traditionala. Sosire la Bagan, situat pe raul Irawaddy, oras spectaculos datorita templelor sale care sunt raspandite pe o zona considerabila, care in sec. al XI-lea era considerat unul dintre cele mai mari orase ale lumii. Astazi Baganul este cea mai importanta zona arheologica a Asiei, deoarece se presupune ca aici au fost construite peste 12.000 temple, dintre care descoperite si inca ‘in picioare’ sunt aprox. 2.200 temple, restul asteptandu-si arheologii pentru a le descoperi. Transfer la hotel pentru cina si cazare.
ZIUA 11 / 17.11.2016: BAGAN
Mic dejun. Astazi vom porni in ‘Marele tur al Baganului’ care incepe cu o vizita in pitoreasca piata locala Nyaung U. Urmeaza vizitarea splendidei Pagode Shwezigon Paya, prototipul arhitecturii stupelor din Myanmar care marca initial capatul nordic al orasului. Urmatorul popas este la Templul Wetkyi-in Gubyaukki, care se mandreste cu fresce reprezentand scene din Jataka, cartea sfanta a Buddhismului, dupa care vom vizita Templul Htilominlo, renumit pentru sculpturile sale in ghips. Dupa-amiaza vom vizita renumitul Templu Ananda Pahto, capodopera arhitecturala construita sub forma de cruce greaca, apoi manastirea din caramida, Ananda Okkyaung, care se mandreste cu fresce din sec. al XVIII-lea. Urmatorul popas il vom face la cel mai inalt templu din Bagan, Templul Thatbyinnyu, dupa care ne vom indrepta spre cel mai masiv templu din oras, Templul Dhammayangyi, caruia ii urmeaza Templul Nanbaya, despre care se spune ca a fost Palatul Regelui Anawrahta. Turul Baganului se va sfarsi pe terasa superioara a Templului Shwesandaw, prilej unic de a admira apusul de soare din Bagan. Cina cu spectacol de marionete la Restaurantul Sithu (sau similar). Cazare.
ZIUA 12 / 18.11.2016: BAGAN – MUNTELE POPA – BAGAN
Mic dejun. Astazi vom face o excursie la Muntele Popa, situat la 45 km distanta fata de Bagan, considerat salaj al spiritelor protectoare, in varful caruia se afla o manastire si un complex de temple, unde se poate ajunge urcand 777 de trepte. Pe parcurs vom face un scurt popas pentru a observa viata simpla a locuitorilor, care fabrica lichior din zahar de palmier, ulei din susan sau din arahide, etc. Seara ne vom intoarce in Bagan. Cina si cazare.
ZIUA 13 / 19.11.2016: BAGAN – YANGON – KYAIKHTIYO
Mic dejun. Transfer la aeroportul Nyaung Oo pentru zborul spre Yangon, de unde vom pleca spre zona muntoasa (aproximativ 176 km) pentru a ajunge la Pagoda Kyaikhtiyo – Stanca de Aur, unul dintre cele mai sacre locuri de pelerinaj din Myanmar, sanctuar aflat pe o stanca aurita, pe muchia unei prapastii, la altitudinea de 1.100 m deasupra nivelului marii, stupa care pare sa sfideze gravitatea si care, conform legendei, este tinuta in echilibru de numai un fir de par de-al lui Buddha. Pe parcurs, scurt popas la Nyaung Bin Nhat, unul dintre cele mai sacre locuri de pelerinaj din Myanamar pentru toti cei care poseda un mijloc de transport, care vin aici special pentru ‘sfintirea’ acestuia. Pentru a vizita pagoda Kyaikhtiyo, se ajunge intai la tabara montana Kinpunsakan, de unde un camion local ne va duce pana la tabara de transfer Rathedaung (drumul dureaza aprox. 30 min.), iar de aici urmeaza un urcus de aprox. 45 de minute pe jos sau cu ‘lectica’ localnicilor (contra cost) aprox. 30 de minute, pana la templul sanctuar Kyaikhtiyo. Aici vom avea prilejul unic de a admira si splendidul apus de soare deasupra colinelor acoperite de o jungla de nepatruns. Cazare si cina la hotel.
ZIUA 14 / 20.11.2016: KYAIKHTIYO – BAGO – YANGON
Mic dejun. Dimineata vom cobori pe jos sau cu ‘lectica’ pana la tabara montana de unde camionul ne va duce la tabara de baza, iar de acolo ne deplasam spre Bago, oras care dateaza din sec. al VI-lea, capitala antica a regatului Mon. Popasul la Bago ne va oferi posibilitatea de a vizita Piata din Bago, Pagoda Shwe Mawdaw, una dintre cele mai venerate din Myanmar, urmata de Pagoda Shwethalyaung, ultimul popas fiind la Pagoda Kyaikpun, construita de regele Damazedi in sec. al XV-lea, renumita atat pentru istoria sa, pentru cele patru uriase statui asezate spate in spate, cat si pentru uriasa statuie de 55 m lungime care-l reprezinta pe Buddha culcat. In continuarea zilei vom pleca spre Yangon. Seara, cina cu spectacol traditional la Restaurantul plutitor Karaweik. Cazare la hotel.
ZIUA 15 / 21.11.2016: YANGON – BANGKOK – FRANKFURT
Mic dejun. Dimineata este dedicata explorarii Yangon-ului, fosta capitala a Birmaniei pana in anul 2005, un amestec de influente culturale britanice, chineze, indiene si birmaneze, recunoscut pentru arhitectura sa coloniala, exemplu desavarsit al unei capitale coloniale britanice din sec. al XIX-lea. Vom vizita Pagoda Shwedagon, una dintre cele mai monumentale pagode din Asia, considerata a fi una dintre marile valori religioase budiste din lume, principala atractie a Myanmarului, care a devenit simbolul acestei tari. Pagoda care domina orasul de pe dealul Singuttara este un imens complex, cu o cupola uriasa, acoperita cu 60 de tone de aur si peste 5.000 de diamante. Vom vizita altarele din cele 8 colturi ale stupei, Pavilionul de rugaciuni, Statuia Wa Thon Da Ray – Ingerul pazitor al Pamantului si uriasul clopot Maha Ganda care cantareste 23 de tone. In continuarea zilei vom vizita Parcul Mahabandoola, renumita Pagoda Sule, unde vom admira uriasa statuie culcata a lui Buddha, Primaria, Curtea Suprema, precum si alte cladiri magnifice din epoca coloniala. Dejun la Restaurantul Royal Thazin (sau similar), dupa care vom merge in Piata Scott, principalul punct comercial al orasului, pentru a cumpara diverse suveniruri birmaneze si de ce nu, frumoasele bijuterii cu pietre pretioase! Transfer la aeroport pentru zborul PG 704 (18:25 / 20:20) spre Bangkok si mai departe spre Frankfurt cu zborul LH 773 (23:50 / 05:45).
ZIUA 16 / 22.11.2016: FRANKFURT – BUCURESTI
Sosire la Frankfurt la ora 05:45 de unde se pleaca spre Bucuresti cu zborul LH 1418 (10:20 / 13:45).

TARIF: 680 EURO + 2570 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 740 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turisti; pt. 10 – 15 turisti, tariful se majoreaza cu 190 usd/pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Frankfurt – Bangkok si Bangkok – Frankfurt – Bucuresti
- transport continental cu avionul pe rutele: Bangkok – Chang Mai, Heho – Mandalay, Bagan – Yangon, Yangon – Bangkok
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- transport cu camioane cu tractiune speciala pentru urcarea si coborarea pe Muntele Kyaikhtiyo
- 13 nopti cazare in hoteluri de 4*
- mic dejun, dejun si cina conform programului
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxele de intrare la obiectivele incluse in program
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurarea agentiei in caz de insolvabilitate / faliment
- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 455 euro/pers. si pentru zborurile interne: aprox. 90 usd/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de viza pentru Thailanda: 25 euro/pers. se achita la fata locului (se obtine la sosirea pe aeroportul din Bangkok)
- taxa de procerare si viza pentru Myanmar: 50 usd/pers. se achita la agentie
- taxa iesire din Myanmar: 10 usd/pers. (se achita personal la fata locului) si alte taxe de iesire de pe aeroporturi, daca se aplica
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri: 60 usd/pers. pentru ghizi, soferi si ajutori de soferi, mai putin pentru bagajisti (care se achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei
- 4 fotografii color recente 3,5 cm x 4.5 cm

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti
- la inscriere se va prezenta si pasaportul cu care se calatoreste, pentru a-l scana in vederea procesarii vizei de intrare in Myanmar

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- transportul pe toata durata programului se face cu vehicul adaptat la numarul de participanti, dotat cu aer conditionat
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- asigurarea STORNO de calatorie, oferita BONUS de catre agentia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate; valoarea storno maxima asigurata este de 21.000 lei/calatorie. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »
   Contacteaza firma


Lista produse oferite de Dal Travel SRL

 1. Circuit 2016 Capitalele Poloniei Si Germania
  Circuit 2016 Capitalele Poloniei Si Germania - Farmecul unui coltisor al Europei Centrale CAPITALELE POLONIEI si GERMANIA VARSOVIA – CZESTOCHOWA – CRACOVIA – AUSCHWITZ – WROCLAW – BERLIN LUBECK – HAMBURG – MUNSTER – KOLN – RUDESHEIM – HEIDELBERG – MUNCHEN Va ...
 2. Circuit 2016 Brazilia Cu Amazon Si Argentina
  Circuit 2016 Brazilia Cu Amazon Si Argentina - Periplu sud american B R A Z I L I A cu A M A Z O N si A R G E N T I N A SAO PAOLO – MANAUS – AMAZON – BRASILIA – SALVADOR DE BAHIA RIO DE JANEIRO – IGUASSU FALLS – BUENOS AIRES – PAMPA – BUENOS AIRES Un ...
 3. Circuit 2016 Chile – Insula Pastelui – Peru
  Circuit 2016 Chile – Insula Pastelui – Peru - Ghicitori nerezolvate ale istoriei umanitatii CHILE – INSULA PASTELUI – PERU SANTIAGO DE CHILE – INSULA PASTELUI – SAN PEDRO DE ATACAMA – LIMA – CUSCO AGUAS CALLENTES – MACHU PICCHU – ANDAHUAYLILLAS – RAQCHI – PUNO TITICACA Va invitam intr-o ...
 4. Circuit 2016 Panama – Costa Rica – Nicaragua El Salvador – Honduras – Guatemala
  Circuit 2016 Panama – Costa Rica – Nicaragua El Salvador – Honduras – Guatemala - America Centrala, farmec si culoare PANAMA – COSTA RICA – NICARAGUA EL SALVADOR – HONDURAS – GUATEMALA PANAMA CITY – SAN JOSE – ARENAL – VIDA CAMPESIDA – RINCON DE LA VIEJA PENAS BLANCAS – GRANADA – MANAGUA – EL CUCO – JIQUILISCO – ...
 5. PASTE 2016 DUBROVNIK
  PASTE 2016 DUBROVNIK - Bijuteria Marii Adriatice PASTE DUBROVNIK “Cine cauta raiul pe Pamant, sa vina la Dubrovnik”, scria celebrul dramaturg englez George Bernard Shaw in 1929 despre Dubrovnik, bijuteria Marii Adriatice, un adevarat muzeu in aer liber inconjurat de ...
Vezi Circuit 2016 Myanmar (Birmania) Si Thailanda De Nord & Triunghiul de Aur in catalogul online de produse al Dal Travel SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Dal Travel SRL


Resurse web Circuit 2016 Myanmar (Birmania) Si ...

  - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

  - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

  - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

  - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

  - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

  - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD
Momentan nu exista produse similare
10