Direct la continutul paginii »

Circuit 2016 MADAGASCAR

Circuit 2016 MADAGASCAR


Bijuteria Oceanului Indian

MADAGASCAR

ANTANANARIVO – ANDASIBE – MANTADIA – BEHENJY – ANTSIRABE – AMBOSITRA
RANOMAFANA – FIANARANTSOA – AMBALAVAO – ANJA – ISALO – TOLIARA

Un circuit de neuitat, in care veti vizita Madagascar-ul, ‘bijuteria Oceanului Indian’, unic pe planeta, al carui element definitoriu este exotismul absolut! Calatoria pe care v-o propunem in enigmaticul Madagascar sau ‘Marea Insula Rosie’, care a stat mai mult de patru decenii sub semnul steagului negru cu cap de mort al piratilor, va va oferi prilejul de a afla cate ceva din traditiile si obiceiurile vechi de sute de ani ale triburilor de aici, cultura lor fiind inca cufundata in magie si practici tabu. Veti vizita cele mai importante parcuri nationale in care veti descoperi unul dintre cele mai bogate ecosisteme de pe glob, deoarece nicaieri in lume nu mai exista atatea specii de lemurieni, de cameleoni, de plante carnivore si, nu in ultimul rand, atatia baobabi!

Perioada: 09.09 – 21.09.2016

ZIUA 1 / 09.09.2016: BUCURESTI – ISTANBUL – ANTANANARIVO
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 20:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu zborul companiei Turkish Airlines, zbor TK 1046 (21:50 / 23:15) de unde se pleaca spre Antananarivo cu zborul TK 160 (01:25 / 14:15).
ZIUA 2 / 10.09.2016: ISTANBUL – ANTANANARIVO
Sosire la Antananarivo. Intalnire cu reprezentantul local, care va insoti grupul pentru transfer la hotel. Cina si cazare la hotel.
ZIUA 3 / 11.09.2016: ANTANANARIVO
Mic dejun. Dimineata vom vizita situl Ambohimanga, unde se afla ruinele fostului palat regal, leaganul dinastiei Merina, citadela veche, considerata in trecut loc sacru in care niciun strain nu putea intra. Ambohimanga, orasul sfant sau orasul albastru, a fost capitala statului malgas si a intrat in Patrimoniul Mondial UNESCO in anul 2001, impresionand prin uriasul disc de la intrare si prin ansamblul ritualurilor religioase. In continuarea zilei ne vom intoarce la Tana, denumirea prescurtata pentru Antananarivo, care provine de la cuvintele ‘antana’, in traducere din limba malgasa ‘oras’ si ‘arivo’, care inseamna ‘mii’, denumire data in amintirea celor o mie de razboinici care protejau regina in epoca Dinastiei Merina. Fondat in anul 1625 de regele Andrianjaka, orasul a fost pentru o vreme, incepand cu anul 1793, capitala regilor Merina, iar dupa ce regele Radama I a cucerit insula, unificand micile regate, Antananarivo a devenit capitala intregii insule. Capturat in1895 de catre francezi, Antananarivo a fost incorporat in Protectoratul Madagascar. Tana a fost construit pe trei niveluri: Palatul Reginei – Queen’s Palace, alaturi de Satul Regal – Royal Village sau Rova care domina orasul, fiind o zona rezidentiala in care se afla casele fostilor nobili, nivelul intermediar cunoscut si sub denumirea de Platoul Colbert si centrul, partea de jos (vechea mlastina). Vom explora orasul vechi colonial si cartierele sale celebre, Isoraka si Analakely, vom vedea Gara Soarano, principala gara din oras, numele sau insemnand ‘apa buna’, denumirea fiind probabil influentata de faptul ca a fost construita langa o fantana. Urmeaza apoi Biserica Martirilor, Lacul Anosy, iar in final vom face o vizita la Piata de artizanat Digue, cea mai mare de acest fel de pe insula. Cina si cazare la hotel.
ZIUA 4 / 12.09.2016: ANTANANARIVO – PARCUL NATIONAL ANDASIBE
Mic dejun. Plecare matinala spre rezervatia de reptile si insecte de la Peyrieras in Marozevo, cunoscuta si sub denumirea de Ferma de Reptile Mandraka, ferma detinuta de naturalistul Andre Peyrieras, unde vom avea posibilitatea de a observa reptilele si nevertebratele de pe insula, precum cameleonul, soparla gecko, fluturi, crocodili si alte cateva mamifere. In continuarea zilei ne vom indrepta spre orasul Moramanga pentru a vizita piata sa plina de culoare. Dupa amiaza vom ajunge in Parcul National Andasibe care este divizat in Parcul National Mantadia si Rezervatia Analamazaotra sau Perinet, parc care adaposteste specii unice de lemuri. Parcul National Andasibe cu o suprafata de aprox. 800 ha, este o arie protejata pentru fauna sa endemica, precum cameleoni, 11 specii de lemuri, o mare diversitate de pasari, dar si pentru flora sa deosebita, care include si specii rare de orhidee. Cina si cazare la Vakona Forest Lodge (sau similar). Vizita nocturna in rezervatia privata a lodge-ului, ocazie cu care vom putea surprinde si identifica cateva specii endemice nocturne de lemuri, cameleoni si broaste.
ZIUA 5 / 13.09.2016: PARCUL NATIONAL ANDASIBE
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre Rezervatia Analamazaotra (Perinet), cea mai cunoscuta si vizitata zona protejata din Madagascar, pentru a descoperi viata salbatica a padurii tropicale. Parcul National Perinet este cunoscut sub numele de ‘casa lemurilor’. Traseul pe care il vom urma in rezervatie are scopul de a surprinde lemurul Indri-Indri, cel mai mare lemur de pe insula. Vizita continua in rezervatia adiacenta Mitsinjo pentru a observa indeaproape lemurul Indri precum si diferite specii de cameleoni. Cina si cazare la lodge.
ZIUA 6 / 14.09.2016: PARCUL NATIONAL ANDASIBE – BEHENJY – ANTSIRABE
Mic dejun. Astazi vom merge pe celebrul drum RN7 (Route Nationale 7, cel mai important drum national din tara, utilizat frecvent in tururile turistice si nu numai) care traverseaza zona muntoasa malgasa. Traseul pe care-l vom urma ne va incanta prin peisajele frumoase cu remarcabile culturi de orez terasate, iar in orasul foie-gras-ului, Behenjy, veti putea degusta diferite sortimente din acest aliment delicios. Dupa-amiaza vom ajunge in Ambatolampy, unde vom avea ocazia de a observa tehnica de prelucrare a aluminiului. In continuare vom pleca spre Antsirabe, oras colonial francez. Cina si cazare la hotel.
ZIUA 7 / 15.09.2016: ANTSIRABE – AMBOSITRA – PARCUL NATIONAL RANOMAFANA
Mic dejun. Dimineata vom face un tur cu pousse-pousse (similar ricsei din India) pentru a vizita centrul acestui vechi oras, Antsirabe, cu aerul sau de ‘belle epoque’, al treilea oras ca marime din Madagascar. Datorita altitudinii ridicate, aprox.1.500 m, este cel mai racoros loc de pe insula, climatul fiind probabil motivul pentru care misionarii norvegieni au ales acest loc pentru a se stabili in anul 1872. Numele orasului inseamna ‘locul cu multa sare’, facandu-se referire la numeroasele izvoare termale ale orasului care i-au conferit denumirea de “Vichy Malgasa”. Turul orasului include piata mica Antsena Kely, catedrala, gara, cateva cladiri coloniale franceze, Bulevardul Independentei si Hotelul des Thermes. Ne vom indrepta apoi spre sudul insulei, catre Ambositra, capitala artizanatului malgas si totodata centrul industriei lemnului din Madagascar, care se caracterizeaza prin arhitectura deosebita a caselor care au balcoane din lemn sculptat si obloane vopsite in culori stralucitoare. Ambositra este o zona populata in mare parte de triburile Zafimaniry, numiti si ‘locuitorii padurilor’. Numele orasului Ambositra inseamna ‘locul cu eunuci’, probabil datorita faptului ca in urma cu cateva secole, tribul Merina a castrat toti razboinicii invinsi ai tribului local Zafimaniry. Influenta culturala a acestui trib poate fi regasita in motivele traditionale ale caselor locale, cu sculpturi complicate. Vom avea prilejul de a intra intr-un centru de artizanat, care expune sculpturi infatisand scene din viata malgasa, mobilier etc., de unde vom si putea achizitiona obiecte traditionale. Dupa-amiaza ne vom indrepta spre Parcul National Ranomafana, situat la 62 km de Fianarantsoa pentru cina si cazare la Setam Lodge (sau similar), situat la intrarea in parc.
ZIUA 8 / 16.09.2016: PARCUL NATIONAL RANOMAFANA
Mic dejun. Plimbare matinala in Parcul National Ranomafana, numele sau insemnand ‚apa calda’ in limba malgasa. Ranomafana este unul dintre cele mai spectaculoase parcuri nationale de pe insula. Datorita accesului facil si a apropierii de drumul RN7, acest parc a devenit unul dintre cele mai vizitate locuri de pe insula, fiind inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Vom admira cu acest prilej padurea tropicala, numeroase parauri care se varsa in frumosul rau Namorona, diferite specii de plante care se folosesc in scop curativ si multe pasari, dintre care majoritatea sunt endemice. Plimbarea dureaza aprox. 2 ore, prilej pentru a vedea cateva specimene dintre cele 12 specii de lemuri, cameleoni si alte animale. Cina si cazare la Villa Sylvestre (sau similar).
ZIUA 9 / 17.09.2016: FIANARANTSOA – AMBALAVAO – ANJA – PARCUL NATIONAL ISALO
Mic dejun. Dimineata vom porni spre Fianarantsoa, ‘poarta de acces’ catre sud, capitala triburilor Betsileo, care este totodata centru religios catolic cu multe scoli importante. Fianarantsoa este considerata si capitala vinului in Madagascar, aici fiind cea mai mare zona viticola a tarii, motiv pentru care sunt prezente multe fabrici de imbuteliere a vinului. Ne vom deplasa apoi spre Ambalavao, unde vom vedea fabrica de hartie Antemoro, vestigiu al civilizatiei arabe din insula. Similara cu papirusul, hartia este impregnata cu flori si frunze si apoi este folosita pentru albume, abajururi sau ca decoratiuni de perete. Vom putea vedea cu aceasta ocazie cum femeile care lucreaza aici produc hartie manual din coaja de copac. In continuare ne vom indrepta spre Rezervatia Naturala Anja, unde vom avea ocazia de a identifica cu usurinta lemurul cu coada inelata in alb si negru, dar si diversi cameleoni. Ne vom continua drumul, traversand masivul muntos Andrigitra, un loc sacru, ales ca loc de sinucidere colectiva a celor care au preferat sa moara decat sa se predea triburilor Merina. Ne vom indrepta apoi spre Parcul National Isalo, care se gaseste in regiunea Ihorombe din sudul Madagascarului, in vecinatatea oraselor Ranohira, Toliara si Ihosy, primul fiind considerat a fi poarta de intrare in parc. Datorita structurii sale geologice in care predominante sunt gresiile si alte roci usor erodabile, intreaga zona este formata din canioane aflate in alternanta cu platouri acoperite de paduri sau pasuni din care parca tasnesc stanci cu forme uimitoare. Cina si cazare la lodge.
ZIUA 10 / 18.09.2016: PARCUL NATIONAL ISALO
Mic dejun. Astazi vom vizita Parcul National Isalo care acopera o suprafata de 81.540 ha si include masivul Isalo, un munte spectaculos din gresie, puternic erodat de vant si apa, precum si multe piscine naturale inconjurate de un peisaj fascinant. Acest peisaj de tip ‚Jurassik Park’ atrage din ce in ce mai multi turisti, care se aduna aici pentru a admira culorile uluitoare oferite de peisaj, dar si pentru o baie inedita intr-una dintre piscinele naturale din parc. Drumul pana la piscinele naturale se strabate pe jos, timp de o ora si jumatate, pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram diferite specii de plante, forme ciudate sapate in piatra, izvoare, paraiase, dar si rauri bordate cu vegetatie de un verde stralucitor, sifakas – lemurii maro sau lemurii cu coada inelata, numeroase specii de pasari si soparle. Dupa aceasta plimbare, vom putea sa ne revigoram in apa cristalina a piscinelor naturale. Intoarcere la lodge pentru cina si cazare.
ZIUA 11 / 19.09.2016: PARCUL NATIONAL ISALO – TOLIARA – ANTANANARIVO
Mic dejun. Plecare spre sud, spre Toliara, de unde vom zbura spre Antananarivo. Pe parcurs vom avea ocazia de a admira celebrele Morminte Mahafaly si Mormintele Antandroy, adevarate mausolee in culori vii ale triburilor cu acelasi nume, construite pentru sefii de triburi si regii de odinioara. Acestea sunt construite din pietre mari de forma patrata, surmontate de sculpturi de lemn si capete de Zebu. Cu cat era mai importanta persoana care era ingropata, cu atat era mai mare sculptura si mormantul mai bogat. Sosire la Toliara, cunoscut in trecut si sub numele de Tulear, zona cea mai uscata a insulei, dominata de diferite specii de cactusi si baobabi. Toliara este un orasel relativ nou, infiintat in anul 1895 de un arhitect francez, care a insistat sa se planteze multi copaci in oras, pentru protectia impotriva soarelui arzator. Dejun. Dupa-amiaza transfer la aeroport pentru zborul spre Antananarivo. Sosire la Antananarivo, unde ne vom caza la hotel.
ZIUA 12 / 20.09.2016: ANTANANARIVO – ISTANBUL
Mic dejun. Dimineata vom vizita Piata Digue, o piata locala in care sunt expuse spre vanzare lucrari artizanale printre care statuete din lemn tropical, cutii de lemn, diverse sculpturi, masti din lemn, condimente, hartie Antemoro, magneti, diverse obiecte din rafie, esarfe de matase etc. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru plecarea spre Istanbul, cu compania Turkish Airliness, zbor TK 161 (16:20 / 05:05).
ZIUA 13 / 21.09.2016: ISTANBUL – BUCURESTI
Sosire la Istanbul la ora 05:05, de unde se pleaca spre Bucuresti cu zborul TK 1043 (07:45 / 09:05).


TARIF: 2250 EURO / loc in camera dubla; Supliment single: 490 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 10 turisti)


TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele Bucuresti – Istanbul – Antananarivo si retur
- transport continental cu avionul pe rutele: Toliara – Antananarivo
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul adaptat la nr. de turisti
- 10 nopti cazare in lodge-uri si hoteluri de 4* si 3*
- mic dejun si cina (conform program)
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- intrarile in parcuri si rezervatii
- ghid local vorbitor de limba engleza
- ghizi locali in parcuri si rezervatii
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 390 euro/pers. si pentru zborurile interne: aprox. 40 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri 40 euro/pers., pentru ghizi si soferi, mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei
- 1 fotografie tip pasaport
- formular de viza completat (se completeaza in timpul zborului catre Antananarivo)

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 % se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- pe cursele Turkish Airlines fiecare pasager are dreptul la 40 kg de bagaj de cala, repartizate in 2 bagaje de maxim 20 kg fiecare, insa pe celelalte zboruri continentale, fiecare pasager are dreptul la numai 1 bagaj de cala, cu greutatea max. de 20 kg
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferent
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- asigurarea STORNO de calatorie, oferita BONUS de catre agentia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate; valoarea storno maxima asigurata este de 21.000 lei/calatorie. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »   Contacteaza firma


Lista produse oferite de Dal Travel SRL

 1. Circuit 2016 SARDINIA
  Circuit 2016 SARDINIA - Calatorie de poveste pe o insula mirifica S A R D I N I A CAGLIARI – BARUMINI – THARROS – ORISTANO – BOSA – ALGHERO – CASTELSARDO – BAIA SARDINIA – PORTO CERVO – CALA DI VOLPE – SAN PANTALEO – OLBIA – ORGOSOLO – NUORO – QUARTU SANT ELENA
 2. Circuit 2016 Myanmar (Birmania) Si Thailanda De Nord & Triunghiul de Aur
  Circuit 2016 Myanmar (Birmania) Si Thailanda De Nord & Triunghiul de Aur - Vechiul Siam, Triunghiul de Aur si tara Miilor de Pagode si Temple M Y A N M A R ( B I R M A N I A ) si THAILANDA DE NORD & Triunghiul de Aur BANGKOK – CHIANG MAI – CHIANG RAI – GOLDEN TRIANGLE – CHIANG SAEN – MAE SAI – TACHILEIK – ...
 3. Circuit 2016 Capitalele Poloniei Si Germania
  Circuit 2016 Capitalele Poloniei Si Germania - Farmecul unui coltisor al Europei Centrale CAPITALELE POLONIEI si GERMANIA VARSOVIA – CZESTOCHOWA – CRACOVIA – AUSCHWITZ – WROCLAW – BERLIN LUBECK – HAMBURG – MUNSTER – KOLN – RUDESHEIM – HEIDELBERG – MUNCHEN Va ...
 4. Circuit 2016 Brazilia Cu Amazon Si Argentina
  Circuit 2016 Brazilia Cu Amazon Si Argentina - Periplu sud american B R A Z I L I A cu A M A Z O N si A R G E N T I N A SAO PAOLO – MANAUS – AMAZON – BRASILIA – SALVADOR DE BAHIA RIO DE JANEIRO – IGUASSU FALLS – BUENOS AIRES – PAMPA – BUENOS AIRES Un ...
 5. Circuit 2016 Chile – Insula Pastelui – Peru
  Circuit 2016 Chile – Insula Pastelui – Peru - Ghicitori nerezolvate ale istoriei umanitatii CHILE – INSULA PASTELUI – PERU SANTIAGO DE CHILE – INSULA PASTELUI – SAN PEDRO DE ATACAMA – LIMA – CUSCO AGUAS CALLENTES – MACHU PICCHU – ANDAHUAYLILLAS – RAQCHI – PUNO TITICACA Va invitam intr-o ...
Vezi Circuit 2016 MADAGASCAR in catalogul online de produse al Dal Travel SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Dal Travel SRL


Resurse web Circuit 2016 MADAGASCAR

  - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

  - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

  - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

  - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

  - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

  - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD
Momentan nu exista produse similare
11